hanifibilir46
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 0
Merhaba arkadaşlar. Oyunu bu sabah satın aldım ve girmeye çalışıyorum ekrana hiçbirşey gelmiyor biraz bilgisayar kasıyor ve direk şu hata karşıma geliyor :
konuyla alakalı bi çözümünüz varsa en kısa sürede bekliyorum arkadaşlar şimdiden teşekkürler :thumbup:
He bide beni başka konuya yönlendiriyorsunuz ya arkadaşlar mümkünse burdan halletmeye çalışalım dediğim gibi forumda yeniyim burdan yardımcı olursanız sevinirim :biggrin:
Sistem gereknsinimlerini karşılıyor bilgisayarımın özellikleri bu arada, yani bi sıkıntı yok çalıştırması lazım ama bir türlü halledemedim sabahtan beri buna uğraşıyorum. Yardımlarınızı en kısa sürede bekliyorum. İyi forumlar
konuyla alakalı bi çözümünüz varsa en kısa sürede bekliyorum arkadaşlar şimdiden teşekkürler :thumbup:He bide beni başka konuya yönlendiriyorsunuz ya arkadaşlar mümkünse burdan halletmeye çalışalım dediğim gibi forumda yeniyim burdan yardımcı olursanız sevinirim :biggrin:
Sistem gereknsinimlerini karşılıyor bilgisayarımın özellikleri bu arada, yani bi sıkıntı yok çalıştırması lazım ama bir türlü halledemedim sabahtan beri buna uğraşıyorum. Yardımlarınızı en kısa sürede bekliyorum. İyi forumlar