Gta 5 Çalışmayı Durdurdu Sorunu

hanifibilir46

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaşlar. Oyunu bu sabah satın aldım ve girmeye çalışıyorum ekrana hiçbirşey gelmiyor biraz bilgisayar kasıyor ve direk şu hata karşıma geliyor : konuyla alakalı bi çözümünüz varsa en kısa sürede bekliyorum arkadaşlar şimdiden teşekkürler :thumbup:

He bide beni başka konuya yönlendiriyorsunuz ya arkadaşlar mümkünse burdan halletmeye çalışalım dediğim gibi forumda yeniyim burdan yardımcı olursanız sevinirim :biggrin:

Sistem gereknsinimlerini karşılıyor bilgisayarımın özellikleri bu arada, yani bi sıkıntı yok çalıştırması lazım ama bir türlü halledemedim sabahtan beri buna uğraşıyorum. Yardımlarınızı en kısa sürede bekliyorum. İyi forumlar :cool:

hanifibilir46

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Teşekkür ederim ama benim durum biraz farklı oyuna hiç giremiyorum bile. Araştırdım yeni bi crack v5 indirdim onu kurdum. Ama şimdi hata vermiyor önüme sadece social club açılıyor doluyor ama oyun açılmıyor. Üyelik açtım activasyon kodu istiyor bide şimdi. Hemde çince oldu. İyice elime yüzüme bulaştırdım bu işi. Halledebilecek varsa teamwiever var id şifre veririm eğer halledecek birisi çıkarsa. edoxhttp://forum.shiftdelete.net/uyeler/312196-edox.html oyun hiç açılmıyor yani o konuda Q tuşuna basınca oyundan atmaktan bahsetmiş benimki hiç girmiyor, social clubta kalıyor.

/xo/

Dekan
Reaksiyon puanı
226
Satın aldım dediniz? Crack kuruyorsunuz?

/xo/

Dekan
Reaksiyon puanı
226
Hala anlamıyorum. Sahte oyunu dvdli olarak mı satın aldınız? Orijinal mi değil mi? Size ait lisansı var mı anlamadım.

hanifibilir46

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
DVD olarak aldım kurdum crack yaptım oyun açılmadı social club ekranı bile gelmiyodu biraz bekliyodu çalışmayı durdurdu diyodu. Sonra başka bi crack denedim bu seferde social club ekranı geliyor sadece ve çince dil ile üyelik istedi, üye olduktan sonra activasyon kodu istedi. Ne yaptıysam halledemedim. Dünden beri buna uğraşıyorum teamwiever var halledebilir misin memogorenhttp://forum.shiftdelete.net/uyeler/350013-memogoren.html

/xo/

Dekan
Reaksiyon puanı
226
Kusra bakmayın, sahte oyuna desteğim yok.

D

Deleted member 312196

SDN Okuru
Oyunu orijinal alin böyle sacma sorunlarla ugrasmazsiniz. Ucuza bulabileceginiz bircok site var.