Mehmet Aldemir
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 710
Gta 5 i aldım epic games ten ama internet sıkıntı 95gb nasıl indiricem 

Bende açılmıyor EPIC GAMES.Gta 5 i aldım epic games ten ama internet sıkıntı 95gb nasıl indiricem![]()
Bende açılmıyor EPIC GAMES.
403 forbidden hatası vermedi mi?benimde internet sorun 8 mbs
launceri indir giriş yap hesaba girmeyecek ilk başta sonra oturumu kapat tekrar giriş yap hesaba bi kaç deneme sonra giricek403 forbidden hatası vermedi mi?
1 tb var bende hdd optane li internet yavaş benimde240 GB SSD var 95 GB kaldırmaz benim laptop ?
Nereden indireyim hocam, açılmıyor ki site. Fortnite launcheri mi indirmeliyim?launceri indir giriş yap hesaba girmeyecek ilk başta sonra oturumu kapat tekrar giriş yap hesaba bi kaç deneme sonra giricek
Mesaj otomatik birleştirildi:
1 tb var bende hdd optane li internet yavaş benimde
Epic Games Fortnite siteye gir sol üstte indir var ona bas launcer in setup ını indircek (mavi yazıya bas site atıcak)Nereden indireyim hocam, açılmıyor ki site.
Hocam ben yazın oynayacağım şimdi sadece alsam sorun olmaz değil mi?Epic Games Fortnite siteye gir sol üstte indir var ona bas launcer in setup ını indircek (mavi yazıya bas site atıcak)
sorun olmaz sınırsız kalıcak sende süresi yok ayın 21 e kadar al epic games tenHocam ben yazın oynayacağım şimdi sadece alsam sorun olmaz değil mi?
benimde internet sorun 8 mbs
biliyorum da paketi yükseltmemizi isterler kesinServis sağlayıcı görüşüme yapınız.
indiriyorum şu an hocam teşekkürlersorun olmaz sınırsız kalıcak sende süresi yok ayın 21 e kadar al epic games ten
önemli değil internetin iyi değilse hiç indirme derim en az 1 gün sürer çünkü internet kötüyseindiriyorum şu an hocam teşekkürler
Bitince indirirsiniz kampanya.Gta 5 i aldım epic games ten ama internet sıkıntı 95gb nasıl indiricem![]()