Gta 4 yüklemeye değer mi?

S_T_A_L_K_E_R

Profesör
Reaksiyon puanı
40
Şaka olsun diye soruyorsun değil mi?Böyle bir oyunu yüklemek için öneri almak gereksiz diye düşünüyorum.

özgür deniz

Asistan
Reaksiyon puanı
15
gta 4 güzel oyun. biraz sistem gereksinimi açısından zorluyor ama oynaması zevkli ve saatlerini alabilecek bir oyun. kesinlikle değer.

bana sorarsan gta3 başında geçirdiğim saatler sonrası sınavların 2 tanesi hariç bütünlemeye girmeme değmişti :)

gta 4 tavsiye edilir

TehPARADOX

Profesör
Reaksiyon puanı
44
Sistemin iyiyse kesinlikle yüklemeni öneririm.Eflc yi yüklersen bence daha iyi.Oyundan sıkılcağını zannetmem online da arkadaşlarınla oynamak da çok eğlencelidir.

melihfb

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Şaka olsun diye soruyorsun değil mi?Böyle bir oyunu yüklemek için öneri almak gereksiz diye düşünüyorum.

ne biliyim ya öle bi soriim diyim sistem nasıl bu arada rahat oynarmıyım yani gta vice city deki gibi gereksiz ve zor görevler sıkıyo oyunu birzda ondan çekiniyom :D :P

TehPARADOX

Profesör
Reaksiyon puanı
44
ne biliyim ya öle bi soriim diyim sistem nasıl bu arada rahat oynarmıyım yani gta vice city deki gibi gereksiz ve zor görevler sıkıyo oyunu birzda ondan çekiniyom :D :P

Sistemin mediumda oynamayı kaldırır.Görevlere gelirsek eğlenceli görevler var.Oyun bir konu doğrultusunda gidiyor.

melihfb

Asistan
Reaksiyon puanı
1
ya bu oyunu hıgh da oynatacak sistemi sölermisiniz işlemci full bi ekran kartı ortanın iyisi bu kadarmı iyi grafikleri var bu oyunun ?

s.kay

Asistan
Reaksiyon puanı
17
evet var benim bilgisayar ne oyunları kaldırdı da bu gta4 kuyruğu titrett valla:D

s.kay

Asistan
Reaksiyon puanı
17
yok yahu çizgifilm tadında oyun valla grafik neyin göremedim ben oyunda:D

grafikten zyade oynanabilirlik açısından yüklenmişler oyuna.(demek istediğimi anlatan kelimeleri bulamadığımın farkındayım)

:P

s.kay

Asistan
Reaksiyon puanı
17
hata veriyor o site bugün..bana özel bir hata mı açılmıyor meret

MegaWolt

Profesör
Reaksiyon puanı
42
ben full ayarlarda oyunu bitirmiştim (1920*1080 high ve bazı ayarlar üstünde)
şimdi yeni ek paketini indiriyorum. sanırım bunda ayarlama daha iyi yapılmış, gta4 teki gibi en üst sistemlerde bile kasma yapmıyormuş. zaten gt4 ün sorunu da oydu, oyun muhteşem ama en üst sistemde bile kasıyordu.