GTA 4 Türkçe yama sorunu!?

Usui Takumi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,177
OyunÇeviriden %90 gta 4 türkçe yamayı indirdim american.gtx olarak gerekli yere attıp oyuna girince hiçbişey demeden atıyor ingilizce de oynarım ama türkçe daha iyi olur

rozabay

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
34
Oyun çeviri gta4 yaması yapmadı. Muhtemelen indirdiğiniz dosyayı birisi sadece paylaşmıştır. Ayrıca gta4 ün pek sağlam türkçe yaması yok. Yada son versiyonla uyumlu değil.

Usui Takumi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,177
yaptılar demedim zaten ordan indirdim dedim patch 1.0.7.0 kurulu ki laptopta oynuyorum masaüstü falan yok benchmarkta 20 fps veriyo türkçe yama olsa güzel olurdu ondan dedim

rozabay

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
34
yaptılar demedim zaten ordan indirdim dedim patch 1.0.7.0 kurulu ki laptopta oynuyorum masaüstü falan yok benchmarkta 20 fps veriyo türkçe yama olsa güzel olurdu ondan dedim

Oyun çeviriden indirdim deyince onların yaptığını sandığını sandım. Ancak bende bir dönem aradım ama ne yazık ki düzgün bir yama bulamadım. Bu saatten sonra da kimse çıkarmaz. Bir söylentiye göre gta5 türkçe olacakmış ama kesin mi değil mi resmi bir açıklama gelmedi.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
:hammer:bana yardım edin lütfen türkçe yama indirdim harfler çıkıyor sonra beni oyundan atıyor bide link bozuk oyunu tekrar kurmak istemiyorum çok ilerledim:thumbdown: