Gta 4 kasma sorununu çözdüm!

is_for_you

Asistan
Reaksiyon puanı
5
Evet arkadaşlar gta 4 bildiğiniz gibi çoğu sistemi kasmıştı ama artık kasmayacak !
Öncelikle bu dosyayı indiriyoruz
http://updates.rockstargames.com/patches/gtaiv/GTAIV_MAINTENANCE_UPDATE_1040_EFIGS.rar

Ve bunu kuruyoruz yer belirtmeye gerek yok o oyunun nerde olduğunu bulur.
Kurduktan sonra oyuna girmeyin hata raporu verir!.
Ardından googleden gta 4 1.0.4.0 C.rA.Ck yazıp indiriyoruz dosyayı rardan çıkarıp oyun nereye kuruluysa oraya atıyoruz şimdi oyuna girdiğinizde 10-15 fps artış gözlemlenecek fraps ile ölçebilirsiniz!

NOT:Arkadaşlar forumda c.r.Ac.k paylaşımı yasak olduğu için crack linki koyamadım googlede bulamayanlar özelden msj atsın.

7.43

Dekan
Reaksiyon puanı
332
Bunu zaten denemeyen yoktur herhalde.

mr.meseli

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Günaydın.
Ayrıca bi txt ile çözüyorsun bu problemi.

is_for_you

Asistan
Reaksiyon puanı
5
ya ben oyuunu yeni aldım buluncada paylaşmak istedim :D

Phabio

Doçent
Reaksiyon puanı
6
Günaydın.
Ayrıca bi txt ile çözüyorsun bu problemi.

Txt mi?

Arkadaşlar, bende de oyunu oynarken, bir süre sonra tuşlar yaklaşık 1-2 sn. sonra işlemeye başlıyor.
SAW (Testere) nin oyunununda da aynı sorunu yaşamıştım.

Ekran kartım; Zotac 8800 GT AMP!
İşlemcim; Core2Duo 3.0 Ghz
Bellek; 3072 DDR3 .... donanımım yeterince iyi. Sizce problem en olabilir?

speedygs

Asistan
Reaksiyon puanı
1
zaten bu pathcları 123 1.0.4.0 5i de çıkıcak bildigim kadarıyla sıralı şekilde yüklemen gerekiyor ki oyunu düzgün şekilde oynayabilesin sen bir tane yüklemişsin

is_for_you

Asistan
Reaksiyon puanı
5
Arkadaşlar 1.0.5.0 patchi the lost bilmemne die ek paket varmış.Onun için yapılmış boşuna indirmeye gerek yok bence ben denedim bi fark olmadı.Ayrıca 1.0.4.0 patchi için diğerleri gerekmiyor 1.0.5.0 öncekileri ister

kısaca sadece indirin bunu kurun sonra google a gta 4 1.0.4.0 crack yazıp indirin içindeki dosyaları oyunun kurulu olduğu yere yapışıtırın bukadaaaaaaaar oyunda 10-15 fps artış oldu.
Ve ayrıca gölgelerdeki kalitesizlik bu patch da giderilmiş yeni grafik seçenekleri gelmiş.
WATER QUALİTY(su kalitesi)Shadow quality(gölge kalitesi) gölge kalitesi zaten vardıkı demeyin bunda low medium high very high seçenekleri verilmiş.

Dediklerimi yaparsanız sorun yaşamadan kurup oyunu kasmadan oynarsınız

SAYGILARRRRRRRRRRRR

---------- saat 16:59 eklendi ---------- önceki mesaj saat 16:53 eklenmişti ----------

Txt mi?

Arkadaşlar, bende de oyunu oynarken, bir süre sonra tuşlar yaklaşık 1-2 sn. sonra işlemeye başlıyor.
SAW (Testere) nin oyunununda da aynı sorunu yaşamıştım.

Ekran kartım; Zotac 8800 GT AMP!
İşlemcim; Core2Duo 3.0 Ghz
Bellek; 3072 DDR3 .... donanımım yeterince iyi. Sizce problem en olabilir?
Bu sorunu bende call of duty modern warfare 2 de yaşamıştım.Problem ekran kartı güncelleştirmeleri sadece ekran kartı driveri değil control centerleride indirmelisin.http://www.nvidia.com/Download/index5.aspx?lang=en-us
Bu linkten geforce 8 series i seç ardından işletim sistemini ve kaç bit olduğunu sonra search a karşına agree download ve decline çıkacak agree download de indir talimatları takip edip yükle bilgisayarını baştan başlat.

Eğer ben güncel driveri kurdum diyorsan bidaha kur! Belki bir virüsten dolayı dosya kaybı parçalanma vs..... olmuştur.Dediklerimi yap olmazsa başka klavye dene.

Sana iyi şanslar.

is_for_you

Asistan
Reaksiyon puanı
5
Birşey deil görvimiz :D

---------- saat 19:21 eklendi ---------- önceki mesaj saat 17:28 eklenmişti ----------

ee phaibo işe yaradımı ?
Hadi ama arkadaşlar biraz daha yorum yapın siz yorum yaptıkça benimde daha çok yardım edesim gelio şimdi 10 kişi daha yorum yapsa gircem 2009 yılında çıkan tüm oyunların sorununu çözen programları yeni konuda paylaşcam sözüm söz :D