Gta 4 Donma problemini nasıl çözerim?

windows7seven

Asistan
Reaksiyon puanı
6
Gta 4 Donma problemini nasıl çözerim?

Oyunda ilerlerken hep donuyor 2-3 snde bir. tuşa basmayınca donma yok ama ileri geri tuşuna bastığımda donuyor ve devam ediyor sürekli tekrarlıyor..

C2D 2.33 E6650
4Gb Ram 1333
512MB 9600 GT (Güncel sürücü yüklü)
Diretx güncellendi

Anlamadığım Asus En7600 Ekran kartında donmadan oynuyordum bunu aldım donuyor. Acaba Wİndows 7 kullanıyorum diyemi. (Uyumluluk yapıldı)

çeşitli C..ler denedim gene aynı. grafik düşürdüm aynı yüksellttim aynı...Kasanın içi temiz. Diğer oyunlarda tek problem bile yok.

chemical

Asistan
Reaksiyon puanı
5
Gta 4 ün ne zaman ne şeklide hangi karta nasıl davrandığı çözülemedi maalesef..

MegaWolt

Profesör
Reaksiyon puanı
42
belki işlemci darboğaz yapıyordur ondan kaynaklanıyor olabilir

Hammers

Doçent
Reaksiyon puanı
5
Windows 7 den arkadaşım. Xp de çalıştırdım sorun yok.

Bir oyunu çoğunluk oynamakta zorlanıyorsa bu kaliteli bir yapım değil bence. Gta 4 de onlardan biri. :) Optimasyon özürlü bir oyun kendisi.

Windows 7 insanı çileden çıkartıyor çoğu zaman. Uyutmuyor pc yi ya yok böyle bir şey. :glare: Restart ile aynı görevi görüyor. :hammer: Windows 35 e çözerler bütün sorunları artık Microsoft.

Not: Biraz araştırma yaptım belki işe yarar:

http://forum.ceviz.net/windows/72500-windows-7-beta-uzerinde-gta4-calistirma-cozum.html

windows7seven

Asistan
Reaksiyon puanı
6
Öneriler ve görüşler için teşekkürler :D Durmak yok yola devam...

Wİndows 7 dendir diye düşünüyorum bende xp işletim sisteminde 7600 ekran kartında çalışıyordu (Donmadan) Wİndows 7 ye geçtim ekran kartı aldım donma problemi var :D

Gta oynayamıcaz demekki:s

bergin

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kardeş biliom accık geç oldu.:( (benim sistem win7) ben öğrenince sorunu yaşayan herkes ile bu bilgiyi paylaşayım dedim. daha yeni öğrendim maalesef. belki oyunu düzeltmişsindir. ama ben yine de vereyim:
link:
http://www.filesonic.com/file/1757814494/gta_4_fps_hata_düzeltme_by_bergin.rar

indirince rardan çıkan content klasöründeki setup.exe'ye tıkla sonra kurup oyuna girmeyi dene. Ben de yaşadım bu sorunu bununla düzeldi.:yes: yardımım olur inşallah.

murat_57_

Asistan
Reaksiyon puanı
2
ekran kartından oluyor diye biliyorum birde tam hatırlamıyorum ama bir pack yükleyinde donmalar gidiyormuş arkadaş öyle söylemişti internette biraz araştır.

edit: üstteki arkadaş paylaşmış zaten görmedim :D

TyfnCTN

Asistan
Reaksiyon puanı
0
arakdaşlar win7 de sorun ayrıda kendimce çözümüm nod32 virüs programını kapatıp giriyorm "gerçek zamanlı denetimi" oyunda kasma yok :) deneyin

hpdesktop

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
grafik için pack paketi var.bende aynı sorunu yaşıyordum pack ile çözdüm.kendi kullandıgımı bulabilirsem paylaşırım.

dogucak

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
oynamadan sildim muazzam bi oyundu bana kalırsa ama 3-5 saniye de bi donuyo olması çıldırttı

cabanas

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kardeş biliom accık geç oldu.:( (benim sistem win7) ben öğrenince sorunu yaşayan herkes ile bu bilgiyi paylaşayım dedim. daha yeni öğrendim maalesef. belki oyunu düzeltmişsindir. ama ben yine de vereyim:
link:
http://www.filesonic.com/file/1757814494/gta_4_fps_hata_düzeltme_by_bergin.rar

indirince rardan çıkan content klasöründeki setup.exe'ye tıkla sonra kurup oyuna girmeyi dene. Ben de yaşadım bu sorunu bununla düzeldi.:yes: yardımım olur inşallah.

sagolasin hocam.

sirf bu yuzden oyunu silmistim hevesim kursagimda kalmisti

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşım internete gta IV kasma sorunu yaz çözüm var konu kilit