Noire969
Asistan
Arkadaşlar Gta4/common/data/handling.dat/ dosyaya drift code yapıyodum oyun bozuldu internette dosyasıni arıyorum yok bana biri uploadlayabilirmi linkini e mailden gönderebilirsiniz pls (megaboypls@hotmail.com
Steamdan "oyun dosyalarının bütünlüğünü doğrula" yap.Arkadaşlar Gta4/common/data/handling.dat/ dosyaya drift code yapıyodum oyun bozuldu internette dosyasıni arıyorum yok bana biri uploadlayabilirmi linkini e mailden gönderebilirsiniz pls (megaboypls@hotmail.com
Oyun steamden değil ben bir korsanımSteamdan "oyun dosyalarının bütünlüğünü doğrula" yap.
Tamamdır.Korsan içeriğe yardım etmiyorum kusura bakmayın.Oyun steamden değil ben bir korsanım
Hayır zaten 80 gb depolama var oyun 13 gbrar arşivi indirilenlerde değil mi?
rar arşivi yokmu yani? sildin mi?Hayır zaten 80 gb depolama var oyun 13 gb
o zaman dosya kurtarma programı indirip rarı geri alın ve dosyayı da oradan alın.Yok rardan çıkarttıktan sonra sildim
o zaman dosya kurtarma programı indirip rarı geri alın ve dosyayı da oradan
Recuva kullanıyorum tüm diskleri tarıyorum ama çıkmıyor sanirim dosya boyutu büyük olduğu için direk sildio zaman dosya kurtarma programı indirip rarı geri alın ve dosyayı da oradan alın.
Valla eğer 500gb hdd n varsa talibim antalya merkezdeyimen baştan indirip at ve sistemin gta 4 kaldıracak kadar güçlüyse o 80 gb hdd ne öyle?
256 gb kullanıyorum 10 yıldır ve performansı hayla %100Valla eğer 500gb hdd n varsa talibim antalya merkezdeyim![]()
Benim bulduğum insallah hdd dor 500gb 100tl256 gb kullanıyorum 10 yıldır ve performansı hayla %100
Mesaj otomatik birleştirildi:
eşşeği dahi alsan 100 tl filan ve 120 gb![]()
7200 rpm ise alın gitsin.Benim bulduğum insallah hdd dor 500gb 100tl
Rpm okuma yazma hıziyla ilgili deme7200 rpm ise alın gitsin.