Gt2 için xiaomi mi 9t

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Ersinu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Ersinu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar huawei gt2 kullanıyorum ve çok memnunum telefonum huawei ben mi 9t almak istiyorum ama sattin verimi azalır diye söylentiler var çekiniyorum eğer böyle sorun oluyorsa nova 5t alıcam kendimi biraz zorlayıp farklı model ile kullanan varsa bilgi verirse çok memnun olurum

Ersinu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Birkaç bilgisi olan çıkar diye düşündüm ama maalesef kimse yazmadı cihazı aldım uyum problemi var bütün gün onunla uğraştım çağrı ve görüşmede sorun yok bildirimlerde sıkıntı var bir geliyor bir gelmiyor belki başka birisine yardımcı olur yazdığım

Emre:)

Doçent
Reaksiyon puanı
403
Hocam saat için uygulama marketi çok kısıtlı bir samsung değil diyorlar doğru mu ? Biraz kapalı kutu gibiymiş

pisuvartedigini

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Bir haftadır kullanıyorum. Telefonum Mi9. Nadiren bildirim sorunu yaşadım. Onda da kapat aç yapınca düzeldi. Uyku, stres ve nabız sayımı açık ve sürekli kolumda. Işığı 5/4 kullanıyorum. Şarj bir hafta kadar gidiyor. Kadran indirmek için huawei mobile services'e giriş yapmak lazım ama maalesef uygulama sürekli hata veriyor. Huawei p30 ile denedim stabil çalıştı. Birkaç kadran indirip kendi telefonuma geri bağladım ve kadranları o şekilde kullanıyorum.
e2582aa5f6313f6d7dcc91330c95b98a.jpg

Ersinu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Hocam saat için uygulama marketi çok kısıtlı bir samsung değil diyorlar doğru mu ? Biraz kapalı kutu gibiymiş
Şu şekilde anlatayım 4 ay önce samsung saat aldım telefonum huawei di şarj 1 gün gidiyordu ve sürekli bağlantı kopuyordu servis dedi telefon huawei ondan gittim a50 aldım değişen olmadı dediler hat vodafone ondan Turkcell taşıdım yine aynı sinirlendim sattım ikisinide bir daha samsung mu tövbe gt2 aldım aşırı başarılı tabiki kadran seçeneği 13 14 tn falan ama aldığımdan beri zaten sade olanı kullanıyorum ve bütün fonksiyonları açık 8 9 gün şarj gidiyor aşırı memnundum taki Xiaomi alana kadar ama huawei destek ile görüştüm üst birime bildirildiği düzeltileceği söylendi işin özeti samsungdan uzak dur bence