GT-I9300 ekranımı sahte takmışlar

w0nD3rFuL

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Merhaba,

Geçen sene mart aylarında telefonumun ekranı kırılmıştı. Bende bi turkcell bayii ne gidip ekranın değiştirilmesi talebinde bulundum. Özellikle orjinal parça istedim orjinal 450 yan sanayii 100 dedilet orjinal istedim ve 450 tl verip orjinal takıldı sanarak evime döndüm bugün ekranın alt kısmı gevşemiş ekran hafif oynuyordu samsung un yetkili servisine gittiğimde ekranınız sahte sahte parça takılmış dendi. Sinir krizi geçirerek eve döndüm bana orjinal diye sahte parça takılan bayii hala açık ne yapmalıyım ? Paramı geri istiyorum 450 tl mi geri istiyorum o sahtekarlardan !

Yılmaz34

Asistan
Reaksiyon puanı
0
gidip söyleyin önce normal şekilde eğer üste çıkmaya çalışırlarsa dava açacağım deyin sahtekarlar

pilger

Doçent
Reaksiyon puanı
11
Aynı şey başımıza geldi 400lira fatura çıkardılar ekran için, takmışlar fakat ekranda samsung yazısı yok markasız çin malları gibi telefon

kadirirdem

Dekan
Reaksiyon puanı
708
Merhaba,

Geçen sene mart aylarında telefonumun ekranı kırılmıştı. Bende bi turkcell bayii ne gidip ekranın değiştirilmesi talebinde bulundum. Özellikle orjinal parça istedim orjinal 450 yan sanayii 100 dedilet orjinal istedim ve 450 tl verip orjinal takıldı sanarak evime döndüm bugün ekranın alt kısmı gevşemiş ekran hafif oynuyordu samsung un yetkili servisine gittiğimde ekranınız sahte sahte parça takılmış dendi. Sinir krizi geçirerek eve döndüm bana orjinal diye sahte parça takılan bayii hala açık ne yapmalıyım ? Paramı geri istiyorum 450 tl mi geri istiyorum o sahtekarlardan !
Git Türkcell é söyle para iadesi yapmazlarsa tüketici hakları na başvur

w0nD3rFuL

Asistan
Reaksiyon puanı
2
teşekkürler bir haftadır yoğunluktan gidemedim bu hafta içersinde gideceğim umarım iş fazla uzamadan paramı iade ederler yada tüketici hakları uğraşacağım yapacak birşey yok ama hakkımı yedirmeye hiç niyetim yok