GT-I5800 Ağda Kayıtlı değil sorunu _LÜTFEN YARDIM_

Albuka8

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar yardım telefonumu ne yaptıysam pc ye bağlayamadım ve telefonum hattı görmesine rağmen çekmiyor ve ağda kayıtlı değil hatasını alıyıorum ancak şunuda söylemem gerekiyorki ben bu konulardan pek anlamam bu yüzden yardım istiyorum (telefon rootlu)
Telefonumun markası GT-I5800 ANDROİD 2.1.update1 yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler..... :/
iXYJPF8

xnpnCY9

okan78

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşım benimde aynı sorun başıma geldi bendeki telefon galaxy s3 tü bendeki sorun yazılım güncelleme yaptıktan sonra oluştu ne yaptımsa olmadı bu arada benim telim klonlu yada kaçak falanda değil. sonunda dayanamadım servise götürdüm halledip getirdi sorduğumda nasıl yaptınız ve neyi vardı diye bana yazılımı yeniden yükledim sorun çözüldü dediler.. umarım anlatabilmişimdir...

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaşım yazılım güncelleme gibi bir lüxüm yok açıkçası çünkü samsung galaxy 3 (GT-I5800) için güncelleme vermemiş vede telefonu pc ye bağlayamıyorum güncelleme imkansız gibi birşey... başka bir önerin var mı.?

Albuka8

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Aslında güncelleme gibi bir şansım yok Çünkü samsung galaxy 3(GT-I5800) için güncelleme vermemiş ayarlar bölümündede yazılım güncelleme yok garantiyede gönderemem bir kere gönderdim imeisini değiştirip geri yolladılar ve garanti süreside bitti zaten başka bir çözüm varmıdır ki acaba...(telefonu bilgisayara bağlayamıyorum)