GSTV Irkçılık Haberi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan CeZZa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

CeZZa

Asistan
Reaksiyon puanı
0
[video=youtube;A6h6hK5nrLo]http://www.youtube.com/watch?v=A6h6hK5nrLo[/video]

komoon

Profesör
Reaksiyon puanı
8
birde bu açıdan bakın :)

n3935.jpg

storm61

Profesör
Reaksiyon puanı
12
fener cumhuriyeti midir muz cumhuriyeti midir, anlamadım :)

BERVA

Doçent
Reaksiyon puanı
8
Manav açmışlar abi tribüne abartmayın sizde. :)

yagizcan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
birde bu açıdan bakın :)

n3935.jpg

Bi de adam tartışma programında ben bunu yaparken muslera ya "gel gel " anlamında yaptım bunu yaparken başka hiçbir Galatasaraylı oyuncu yoktu , ben şerefsiz miyim benim golümü atan da zenci ben niye böyle birşey yapiym diyodu demek ki cevabını kendi vermiş abimiz :)

rtgrlndr

Profesör
Reaksiyon puanı
4
hasta o hasta... o muzu da münasip bir yerine ..... getirmiştir. Ne de olsa yalancının teki. Bir de canlı yayına çıkıp konuşuyor ya, utanmaz.

michuozawa

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
493
Bi de adam tartışma programında ben bunu yaparken muslera ya "gel gel " anlamında yaptım bunu yaparken başka hiçbir Galatasaraylı oyuncu yoktu , ben şerefsiz miyim benim golümü atan da zenci ben niye böyle birşey yapiym diyodu demek ki cevabını kendi vermiş abimiz :)
o fotoğrafın photoshop olduğu ortaya çıktı.

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Olayın videosu varken hala fotoğraf photoshoplu diyorlar ya. :)

olympuskiller

Profesör
Reaksiyon puanı
7
İşin bu boyuta gelmesi de ayrı bir olay kaç yaşında adamlar büyük bir kulübün yöneticileri çıkmışlar hala bu olayı savunmaya kendilerini aklamaya çalışıyorlar , gülüyoruz ağlanacak halimize.

Paramore

Dekan
Reaksiyon puanı
27
fener cumhuriyeti midir muz cumhuriyeti midir, anlamadım :)

Nasıl Burak Yıldırım cinayetini Galatasaray'a mâl etmeyin diyorsanız, Bu hareketi de Fenerbahçe'ye mâl etmeyeceksiniz. Ünal Aysal da "git adamı öldür" demedi. Aziz Yıldırım da "git ırkçılık yap" demedi. Bu olaylar taraftarın kişisel suçları.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Nasıl Burak Yıldırım cinayetini Galatasaray'a mâl etmeyin diyorsanız, Bu hareketi de Fenerbahçe'ye mâl etmeyeceksiniz. Ünal Aysal da "git adamı öldür" demedi. Aziz Yıldırım da "git ırkçılık yap" demedi. Bu olaylar taraftarın kişisel suçları.

madem öyle neden fenerbahçe yöneticileri çıkıp açıklama yapıyor

Karargaht

Dekan
Reaksiyon puanı
112
O sadece muslera vardı diyen eleman başka bu adam başka. Yani bi maçta "görülen" 2 muzcu taraftar var.

Ayrıca FB'yi burada suçlamak yersiz ama maça muz nasıl girmiş güvenlik görevlileri hiç bi "acaba?" dememişler orası da ilginç.

XAFER37

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Fenerbahçe de işine geldigini yalanlıyor hadi diger adamı anladık, bu üsteki görüntülerden haberleri yokmuş gibi kapatmaya çalıştılar ama yemezler:P

ByEGT

Profesör
Reaksiyon puanı
15
Görüntülerin çıkış zamanlaması da çok iyi. Elde olanlarla yöneticiler bir yalan uydurdular. Peşine hop bu video :)

Felix Dzerjinski

Profesör
Reaksiyon puanı
5

Ta ki dün ki basın toplantısına kadar. :)

Basın toplantısı öncesi fb'ye mal edilemez görüşünü savunanlardandım. Ancak klüp olarak adamları savunduğunuza göre aynı zihniyeti paylaştığınızı söylebiliriz artık.

Irkçılık yapanları yalanlarıyla savunarak ırkçılığa ortak oldunuz.

oraycan

Doçent
Reaksiyon puanı
0

biz olayı fenere mal etmiyorduk zaten fener o basın toplantısını yapana kadar. ırkçılığını savunuyosan kulubün ırkçıdır bu kadar net.

komoon

Profesör
Reaksiyon puanı
8

haklısın..

mâl etme işini bizler yapmıyoruz....

basın toplantısı düzenleyen yöneticileriniz yaptı...

Ünal Aysal çıkıp Katil zanlısını savunmadı.

ama sizinkiler çıkıp Irkçı eylemlerde bulunan arkadaşları savundu...

bu konuda ne dersin ?

Paramore

Dekan
Reaksiyon puanı
27
Basın toplantısından haberim yok arkadaşlar. Ancak sizin dediğiniz gibi bu hareketi savundularsa yakışmamış yönetimimize.

heathrow

Doçent
Reaksiyon puanı
55
"bir operasyon geçirdim bir ay önce. sindirim sistemimde problem vardı. o nedenle genelde meyve yiyorum. yanımda meyve getirmiştim. arkadaşıma da verdim." pohaha :D

hanxhanx

Asistan
Reaksiyon puanı
4
başka işiniz gücünüz yokmu hala düştünüz bir muzun peşine yenemediniz işte hala derdiniz olmuş muz bukadar gündeme getirmeye ne gerek var? Gstv nin başka işi gücü yok heralde nedir bu?

oslun

Dekan
Reaksiyon puanı
33
Gazeteciyi de satın almışlar..

[SDNTV2]http://milliyet-p.mncdn.com/web/video/2013/05/15/146319_360p.mp4[/SDNTV2]

[SDNTV2]http://milliyet-p.mncdn.com/web/video/2013/05/15/146323_360p.mp4[/SDNTV2]

storm61

Profesör
Reaksiyon puanı
12
[h=1]Fenerbahçe'de yeni muzcular ortaya çıktı[/h]
[h=2]Olaylı derbinin yankıları devam ediyor.[/h]
muz_fener.jpg

muz_10.jpg

Fenerbahçe ile Galatasaray arasında oynanan derbi müsabakasında yaşanan olayların yankıları devam ediyor. Müsabakada Sarı Kırmızılı futbolculara yönelik yapılan ırkçı saldırı ise dünya basınında bile haber oldu.
[h=4]FENERBAHÇELİ YÖNETİCİLER YALANLADI[/h]Dün Fenerbahçe'ye yöneltilen eleştirilere yanıt vermek için basın açıklaması yapan Yönetim Kurulu üyesi Tolga Deniz Aytöre ve Asbaşkan Ömer Temelli, maç esnasında çekilen görüntüleri göstererek ırkçılık iddialarını yalanladılar. Maçta muz gösteren taraftarda iddiaları yalanlayarak, "Ben statta o muzu bir amcadan ikram aldım. Muslera'ya yapılan tezahürata eşlik ettim. O sırada başka bir futbolcu sahada yoktu. Benim kültürümde böyle bir şey yok. Muzun ırkçılık anlamına geldiğini de bilmiyordum. Muslera ve Taffarel dışında kimse sahada yoktu. Kültürümde ve yaşam tarzımda ırkçılık yoktur" dedi.
fener_246.jpg

[h=4]YENİ GÖRÜNTÜLER VAR[/h]Ancak bu açıklamaların ardından ortaya çıkan yeni görüntüler Fenerbahçe yönetiminin başını ağrıtacak cinsten. Görüntülerde bir Fenerbahçe taraftarının Galatasaray'ın Fildişili oyuncusu Eboue saha içerisindeyken arkasından muz gösterilip maymun taklidi yaptığı ortaya çıktı.
Bir diğer görüntüde de yine taraftarlardan biri elinde muz ile görüntüleniyor.

Kaynak:http://kralspor.ensonhaber.com/fenerbahcede-yeni-muzcular-ortaya-cikti-2013-05-16.html

tambjk

Profesör
Reaksiyon puanı
16

Galatasaray yönetimi ölen taraftardan dolayı kutlamaları iptal etti, Fenerbahçe yönetimi ise maçtaki ırkçılık olaylarından sonra komik bir şekilde savunmaya, aklamaya, bu taraftarları tv karşısına çıkartmaya kalktı. Kimse bu olayları camilalara mal etmiyor ama yaklaşımlar arasındaki uçurumu görmeliyiz. FB yönetiminden bu taraftarları ömür boyu FB maçlarından men etmelerini beklerdim, ama onlar taraftarlarının arkasında durdular, komik ve saçma açıklamalarla hepimizi aptal yerine koymaya kalktılar. Böyle yönetimler olduğu müddetçe bu ırkçılar arada çıkar Türk futbolunu derinden yaralamaya devam ederler.

Beşiktaşlı olduğumu belirtmeme gerek yok sanırım!!

storm61

Profesör
Reaksiyon puanı
12

ne yapalım şimdi biz de mi şahıslarla kurumları ayıralım...
taraftar eylemlerinden dolayı saha kapatma da dahil hiç ceza vermeyelim takımlara,
kupaları da şahıslara verelim o zaman,
arkadaşım, sen bir faaliyet yapıyorsan o faaliyetle ilgili tüm toplama adamlarının hareketlerinden sorumlusun,
eğer ben bu sorumluluğu taşıyamam diyorsan, kiliti vurursun kurumunun kapısına hiç ceza da ödemezsin,
biraz mantık....
burak yıldırım olayına gelince,
herhalde arenada olsa bununla ilgili gs nin sorumluluğu bir şekilde olurdu, maçtan bilmen ne kadar sonra km lerce uzakta olmuş olayla stadda yaşanan olayı birbiri ile karıştırmak saçma...

brskyk

Doçent
Reaksiyon puanı
4
Bir Beşiktaşlı olarak Drogba gibi şeker adama bu yapılırmı ? ayıptır dünya markalarını bile takmaz oldun çok yazık. Ayrıca ebuenin tam bir türibunleri kışkırtıcı kişiliği var herkes biliyor bunu,ama ırkcılık yapılamaz bizim ülkemizde !

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Benim anlamadığım Fenerbahçeli kardeşlerimiz neden müdahale etmemişler o muzculara anlamadım çok yazık.

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
bir insanı dersinin rengi yüzünden aşağılayıp küçük görmek her ne gerekçe ile olursa olsun şeref noksanlığıdır. şeref denilen şeyi isimden ibaret sananlardan her şey beklenir. bu dünyada bunun bir cezası yok belki ama unutmasın ki o hesap verilecek. yaradılan ile dalga geçen, yaradanına hesabını muhakkak verecektir.