GReklam virüsleri

SucsuzGenc

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Hepinize merhaba arkadaşlar dün abim bi dosya indirirken yanlış indirme linkine basmış. (Fotoğrafta Gösterdim). Eve geldim pcyi açtım chrome çalışmıyo kaldırdım tekrar kurdum siteye girince bir sürü rekalmlar açılıyo ekran hep reklam doluyor. Chorme açık 5dk bekleyince en az 5 tane sekme kendi kendine reklam açıyo. Bir başka siteye girince bi linke tıklayınca yan sekmede raklamlar açılıyor. Adw cleaneri indirdim biraz temizledim reklamlar gitti fakat bir siteye girnice herhangi biryer basınca yan sekmede reklamlar geliyor bunu halledemedim. Eset nod32yi indirdim 66 tane virüs çıktı 40ını temizledi gerisiniz temizyemedi. Bi yardım edermsiniz arkadaşlar.

Ekli dosyalar

• Adsız.png
    Adsız.png
    169.5 KB · Görüntüleme: 157

guvenay1966

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Zemana AntiMalware arkadaşım bunu indir ücretsiz kur tarat eyer pc düzelmese be bu işi bilmiyorum diyecem kesin reklam yazılımların ve tarayıcı vuruslerin kesin cözümü tarayıcıdaki reklam acılış sayfa vürüslerinin tek cözümü kullan burda cevabını bekleyecem sonucu kesin yaz başka arkadaşlarda bilsin benim fovari prgram saygılar zararlı bir şeyi kimseye önermem cevabını bekleyecem

guvenay1966

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
yazıyı neden kaldırıldı yardımcı olumak istedim zararlı yazılım deyildi indirme sitesinden dolayımı

guvenay1966

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
birdaha kimseye yardım etmeyecem cıkıyorum hem yardım yazıyorlar yardımcı olunacagı zaman silin

SucsuzGenc

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3

SucsuzGenc

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Zemana AntiMalware arkadaşım bunu indir ücretsiz kur tarat eyer pc düzelmese be bu işi bilmiyorum diyecem kesin reklam yazılımların ve tarayıcı vuruslerin kesin cözümü tarayıcıdaki reklam acılış sayfa vürüslerinin tek cözümü kullan burda cevabını bekleyecem sonucu kesin yaz başka arkadaşlarda bilsin benim fovari prgram saygılar zararlı bir şeyi kimseye önermem cevabını bekleyecem
Karddeşim 40civarı reklam virüsü buldu hepsinide temziledi şuan hiç bi sıkıntı yok eline sağlık.