Grand Theft Auto 5'de Kolay Para Kazanmanın Yolu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan olumlu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

olumlu

Asistan
Reaksiyon puanı
0
İyi günler size Grand Theft Auto 5 de kolay para kazanmanın yöntemi anlatacağım ayrıntılı bir şekilde

İlk önce Playstationumuzu PSN'e bağlıyoruz ardından oyunumuza geliyoruz oyun sırasında telefondan internete gireceğiz çıkan sayfada 'Money And Services' yazan yeri tıklıyoruz ardından "Bawsaq" a tıklıyoruz, oradan "Markets" tıklıyoruz karşımıza borsa çıkıyor ve anlık hisse senedleri çıkıyor. İş burada başlıyor ne kadar takipci olursanız o kadar çok kazanırsınız burdaki amaç gerçek borsa gibi para kazanmak ve düşedebilir artada bilir burada güzel para kazanmak için "Bawsaq"ın çalışma prensibini çözmek lazım. Ben şahsen çözdüğüme inanıyorum. orada hisse isimleri çıkıyor benim önerdiklerim "HAWK AND LİTTLE , VAPİD , WHİZ . Ama ben genelde "WHİZ"E yatırıyorum burda sabır bizi bekliyor ve o anlık hisseleri takip edeceğiz ve en düşük olduğu anı yakalamaya çalışacağız ben size biraz ipucu vereyim "Whiz" hisse senedi yaklaşık 0.15 lere kadar düşüyor ama 0.15 beklerken yapmanızı tavsiye ettiklerim var misal baktınız 0.19 Hisse senedi satın almadan önce oyunu, oyundaki telefonunuzdan kayıt edin ardından satın alın ve bekleyin eğer "misal 0.19 da aldınız .0.15 e düştü direk eski paranız olan oyunu yükleyin geri satın alın bu sefer 0.15'e almış olursunuz.Ardından 2-3 gün bekleyin kendi kendine 3.50 lere kadar yükselecektir. Ardından kayıt edip satın ve yaklaşık paranız 20 katlayacaktır eğer hisse senedi yükselmeye devam ederse eski kayıt ettiğiniz oyunu yükleyip geri satın, sattıkdan sonra tekrar kayıt edin düzgün takip ederseniz paranız çok rahat katlayacaktır.
Ayrı yeten birşey daha söylemek istiyorum hisse senedlerini takip etmek için her an oyuna girip çıkmanıza gerek yoktur, cep telefonunuza "İFruit" uygulamasını indirdikden sonra borsaya bağlanabilirsiniz Not: her an net rakamlar veremiyor kendi telefonumuzdaki uygulama ama yükselişi ve düşüşü anlamınıza yeterli oluyor, bu uygulamada sadece bunları takip etmekle kalmıyor Chop u yani köpeğinizle oynayıp onu besleyebiliyorsunuz"İFruit" uygulamasıyla oyununuzdaki arabalarınızı modofiye edebiliyorsunuz. Bu uygulamayı kullanmanız için tek şart "Psn adresinizi "Social Club" ile eşleştirmeniz lazım."

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Soru ve görüşlerinizi bizimle paylaşırsanız sevinirim..

http://m.youtube.com/watch?v=y0M7VhbHRIg Bu videoda İphonedo beyciğimin paylaştığı bir videodur izlemeniz yararlı olacaktır.

nailasmu

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Teşekkürler iyi rehber

olumlu

Asistan
Reaksiyon puanı
0
An itibariyle micheal 2 milyarı geçti franklin 4 milyar trevor 2.5 milyar