Grafik tasarımına başlangıç için eğitim tavsiyesi

hackerbilgincan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba Temel düzeyde ve değişik anlatımlardan gördüğüm grafik tasarım bilgim var kendime grafik tasarımcıyım diyebilmem için gerekli kadar öğrenmek için bir eğitim seti arıyorum bilenler lütfen link atabilirmi lise 3 web tasarım bölümündeyim üniversitede bir grafik tasarım bölümüne gidebilmek için hazırlık yapmak istiyorum lütfen yardımcı olun
KONUYU YANLIŞ YERE AÇTIYSAM KUSURA BAKMAYIN

EsPriTüeL

Asistan
Reaksiyon puanı
0
İnternette bir çok sitede dersler mevcut. Ama sıralamayı yazayım sana,

1- Photoshop olmazsa olmazın. Resim düzenleme vb işler için.
2- Illustrator vektörel programlar içinde mutlaka öğremen gerekenlerden biri. ( Logo, insert , afiş , fazla sayfalı olmamak kaydı ile katalog da yapabilirsin )
3 - Indesign ( dergi , bülten , kurumsal katalog vs işler için öğrenmen gereken çok önemli bir program )
4 - 3ds Max artık günümüzde sunum yapmak için , ( stand , logo gibi işlerde çoğu grafiker bilmeli bence )

Artvincenter

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Merhaba Temel düzeyde ve değişik anlatımlardan gördüğüm grafik tasarım bilgim var kendime grafik tasarımcıyım diyebilmem için gerekli kadar öğrenmek için bir eğitim seti arıyorum bilenler lütfen link atabilirmi lise 3 web tasarım bölümündeyim üniversitede bir grafik tasarım bölümüne gidebilmek için hazırlık yapmak istiyorum lütfen yardımcı olun
KONUYU YANLIŞ YERE AÇTIYSAM KUSURA BAKMAYIN

benim staj gordugum yerde grafık tasarımcı sıfatındakı kısılerın bıldıgı programlar bilmesı gereken yanı photoshop illustator indesing arkadasın dedıgı gıbı 3ds max da olabilir olmazsada bısey kaybetmezsın o bıraz anımatorluge kacıo
photoshop resım duzenleme efect afıs gibi tasarımlar yaparsın arayuzu oldukca ıyı programdır
illustator logo cızım vectorel agırlıklı calısırsın yanı
indesing dergı gazete yayınsal organ dıyelım orasınada cunku ıslevlerı ozelleıklerı tam medya yayın ıcın n
benım sana tavsıyem bır bılen bul yada bir kurs netten ogrenırım deme netten ogrnırısın ama mesala bır eksıgın olur netten ararsın ben kendım netten gelıstırdım bazen cogu seye netten bakarım kurs ve bılen kısılerın yardımı olursa 1.0 ondesındır

iyi gunlerr...

michuozawa

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
493
Corel Draw , Indesign ( Corel olursa olmasa da olur)
Photoshop , Illustrator.
Photoshop daha basittir ondan ilk adımı atabilirsin.
photoshop tutorial yahut dersleri diye başlayabilirsin.

Artvincenter

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Corel Draw , Indesign ( Corel olursa olmasa da olur)
Photoshop , Illustrator.
Photoshop daha basittir ondan ilk adımı atabilirsin.
photoshop tutorial yahut dersleri diye başlayabilirsin.

coreli iyi hatırlattın corel reklamcılar matbacıların favorısıdır
illustator mu corel mı desen bır grafıkcı ıllustator der asırı ıyı program :)

hackerbilgincan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Hepinize teşekkür ederim bu programların hepsinin adını duymuşluğum çok var photoshopuda kullanırım ama çok amatörce bunları düzgün birşekilde öğrenebilmek için bir eğitim seti arıyorum

emretanriverdi

Asistan
Reaksiyon puanı
0
bende biraz photoshop biliyorum . diğerleri (3dsmax hariç) photoshop a benzermi ?