Grafik tasarımı iyi olan arkadaşlar bir bakabilir mi?

jython

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhabalar, 14 yaşındayım.

Bir oyun programlıyorum, herşey iyi gidiyor gibi. Fakat grafik tasarımında, hiç bilgim yok. Hayalım bu yaz sonuna kadar bitirip Steam Greenlight da sergilemek..
Herneyse dediğim gibi bana grafik tasarımında yardım edebilecek? Çok birşey istemeyeceğim zaten; :)

-Menü butonları
-Arkaplan resimleri
-Minik obje tasarımları
ör: can bari, yaratıklar, yerdeki para,silah,karakter vs vs.
Bu konularda benimle çalışabilecek birisi olursa çok güzel olur.Şu zamanlar grafiğe çok önem veriyorlar oyuncular fakat ben gene ultra iyi bişey yapamicam :dil:
İyi günler dilerim :)

TaRmAnYa

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Merhabalar ben de sizin gibi oyun programlamayla uğraşıyorum. Tabii biz de de ekip az. Hepsiyle kendim ilgilenmeye çalışıyorum ama gerçekten de zor oluyor. Unity 5 kullanıyorum. Size tavsiyem Mixamo nun Fuse adlı programını indirmeniz. Gerçekten de işiniz çok kolaylaşıcaktır. Bu program sayesinde modelleme için 3d studio Max gibi programlarla uğraşmak gerekmiyor. Hazır olarak modelleyebiliyorsunuz. Animasyon için de aynı şekilde mixamo nun animasyon yapıcısı var. Karakteri otomatik rigleyip dilediğiniz animasyonu verebilirsiniz. Karakterlerinizi bu şekilde rahatça halledebilirsiniz. Ama sizin istediğiniz Maya gibi animasyon programlarıyla animasyon yaptırmaksa eğer bu gerçekten zor bir iş bu nedenle ki Motion Capture adlı teknoloji kullanılıyor. En mantıklısı motion capture dir ama bunun için de bütçenizin olması gerekiyor. Karakter modelleme ve animasyon hakkında yardımcı olmaya çalıştım. İyi günler dilerim. Ha bu arada oyun motorunuzu söyler misiniz?

jython

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Program öneriniz için çok ama çok teşekkür ederim kesinlikle deneyeceğim. İndie bir oyun yapımcısı için gayet elverişli bir programa benziyor anlattığınıza göre :clap:
Yok, 3D max, maya çok profosyönel kaçar. Hem bütçem yok, ki gerek de yok öyle modellemelere.
Zaten 2D modellemeden bahsediyorum ^^
Oyun motorum: GameMaker: Studio

TaRmAnYa

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Anladım. 2d modelleme için tabiki de bu programlara gerek yok. Ben 3d için konuştum. Sizin istediğiniz sadece photoshop programı kullanılarak bile yapılabilir. Ama 3d ye geçerseniz eğer yazdıklarımın işinizi görüceğini düşünüyorum. Umarım aradığınız tasarımcıyı bulursunuz. Size oyun yapımında başarılar dilerim. İyi forumlar...