Grafik tablet için bir kaç sorumn olacak.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Zee
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Zee

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Bu tableti almaya karar verdim verdim fakat özelliklerinde windows 7 uyumlu yazıyor. Peki windows 8 yükledğim zaman bir uyumsuzluk olur mu?

http://www.bimeks.com.tr/urun/121826/wacom-bamboo-pen--touch-grafik-tablet-.aspx

Bird ebu tablet var ..

http://www.bimeks.com.tr/urun/124921/wacom-bamboo-pen-grafik-tablet.aspx

ikisyle karşılartma yaptım aksesuarlar bölümünde

1 adet kalem, yedek Nibler, Nib çıkarıcı, kalem tutacağı,Sürücü CDsi, Yazılım DVDsi (Bamboo Dock, ArtRage)

yazıyor... Bunların neler olduğunu bilemedm?

ciz10

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba...

Ben hemen yardımcı olayım: Wacom aldığınızda (ki kesinlikle tavsiye ettiğim tablet odur) karşınıza bu çıkacak. :)

h9v80t.jpg

1. Kalem ve kalem tutacağı
2. Kalem tutacağı aslında bir saklama kutusu. İçini açtığınızda;
3. Yedek kalem uçları/nibleri (ki çok işinize yarayacak çünkü kalemleri kullandıkça uçlar gidiyor) ve uç/nib çıkarma aparatı.

Bir arkadaş kağıda çizim yapmadan grafik tableti alma demiş ve yardım etmek istemiş sanırım ancak bana göre kağıda çizim yapmadan grafik tableti almak en mantıklı olanı. Çünkü ikisi birbirinden çok farklı şeyler ve grafik tablet kullanmak için ekrana bakarak çizim yapmayı öğrenmek gerekiyor. Bu; klavyeye bakmadan yazı yazmak için film izleyerek pirinç taşı seçme alıştırması yapmalısın gibi birşey olmuş. :) :) (tabii bence!)

Bununla birlikte; sürücü sorunu kesinlikle olmaz. Ben bu vacom'u aldığımda winows 7 kullanmıyordum. :)

Başka sormak istediğiniz olursa lütfen çekinmeyin.

Saygılarımla.

Zee

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Merhaba...

Ben hemen yardımcı olayım: Wacom aldığınızda (ki kesinlikle tavsiye ettiğim tablet odur) karşınıza bu çıkacak. :)

h9v80t.jpg

1. Kalem ve kalem tutacağı
2. Kalem tutacağı aslında bir saklama kutusu. İçini açtığınızda;
3. Yedek kalem uçları/nibleri (ki çok işinize yarayacak çünkü kalemleri kullandıkça uçlar gidiyor) ve uç/nib çıkarma aparatı.

Bir arkadaş kağıda çizim yapmadan grafik tableti alma demiş ve yardım etmek istemiş sanırım ancak bana göre kağıda çizim yapmadan grafik tableti almak en mantıklı olanı. Çünkü ikisi birbirinden çok farklı şeyler ve grafik tablet kullanmak için ekrana bakarak çizim yapmayı öğrenmek gerekiyor. Bu; klavyeye bakmadan yazı yazmak için film izleyerek pirinç taşı seçme alıştırması yapmalısın gibi birşey olmuş. :) :) (tabii bence!)

Bununla birlikte; sürücü sorunu kesinlikle olmaz. Ben bu vacom'u aldığımda winows 7 kullanmıyordum. :)

Başka sormak istediğiniz olursa lütfen çekinmeyin.

Saygılarımla.

Çizim yapabiliyorum o sorun dğeilde.. Peki Bu verdiğim liklerden hangisini almamı tavsiye edersin snarım touch pad li olan daha avantjlı. vE bu kalem uçları ayrı alındıüında kaç TL mrk ediyorum? Çünkü toucpadlide kalem uçları vermiyor.

michuozawa

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
493
bende ikinci linkteki tablet var gayette memnunum.
diğer sorulara arkadaşlar cevap vermiş tablet ile ilgili sorun varsa cevaplayabilirim.
w7 de ilk olarak kullandım ancak w8'de de sorunsuz kullanıyorum tabletimi.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşım sen bu işte iyisin galiba ben bi öğretmenim matematik derslerinde çocuklara soru çözmek istiyorum wacom cth 301 k aldım bugun ama office ve pdf in üzerine yazı yazamıyorum nasıl yapcam?