Merhaba arkadaşlar, laptopumdaki 2 GB'lık Nvidia GeForce GT630M grafik kartı daha önce oluşmayan bir sorun oluşturmaya başladı. Sebebini pek bilmiyorum. Android cihaz falan olsaydı belki çözerdim ama bilgisayar konusunda o kadar da iyi değilim. Neyse geleyim soruna, kısaca anlatayım; Bilgisayarı yoğunlukla interne, oyun ve ya CorelDRW için kullanıyorum. Ekran karım mükemmel olmasa da iyi seviyede çoğu oyunu sorunsuz şekilde oynuyorum, biraz grafikten feragat ederek ancak son dönemde bir sıkıntı ortaya çıktı. Oyun esnasında gayet akıcı şekildeyken birden kasmaya başlıyor, FPS alt seviyelere iniyor 5-10 saniye devam ediyor sonra oyun eski haline dönüyor. Bu istinasız en ağır oyunlardan çok çok rahat çalıştırdığı oyunlara kadar oluyor. Eskisinden çabuk ısınıyor bilgisayar ve bu düşüşleri ısınmadan yapmıyor.
Şu anda güncel driver buldum indiriyorum, sorun belki ondandır diyerek. Farklı bir sebebi olabilir mi?
Şimdiden teşekkürler.
Şu anda güncel driver buldum indiriyorum, sorun belki ondandır diyerek. Farklı bir sebebi olabilir mi?
Şimdiden teşekkürler.