GPU-Z Yenilendi!

Berkin Bozdoğan

Profesör
Reaksiyon puanı
39
Ekran kartlarının saat hızlarıyla oynamayı sevenlere güzel bir haberimiz var. GPU-Z yazılımının yeni sürümü burada! Ücretsiz indirin.

Bilgisayar donanımlarının sınırlarını zorlamayı sevenlere hitap eden küçük bir bilgi yazılımı olan GPU-Z, ekran kartınızın tüm bilgilerine tek bir pencereden erişmenize yarıyor. Gerçek zamanlı olarak ekran kartınızdaki bileşenlerin çalışma hızlarını gösteren GPU-Z aynı zamanda sıcaklık ve fan devir hızlarını da raporlayabiliyor. Yeni sürümüm olan 2.9.0'da ise yeni ekran kartları (GeForce, Quadro ve Radeon) için güncellenmiş bilgi veritabanı barındırmasının yanı sıra BIOS veritabanı konusunda da bazı ilerlemeler kaydedilmiş.

İndirin

:: GPU-Z yazılımını indirmek için tıklayın (365 KB)

:: CPU-Z, GPU-Z ve Hardware Monitor yazılımlarını bir arada indirmek için tıklayın! (1,2 MB)

Bilgi için: GPU-Z
Yazan: Berkin Bozdoğan
SDN - http://shiftdelete.net

ferplex

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Benim dizüstümün markası MSI modeli EX610, ATI Mobility Radeon HD 2400, Bu ekran kartı harici ve 256mb belleğe sahip. Everest ve Catalyst 256 mb gösterirken bu program 128mb gösteriyor ben bütün kartlara uyumlu olduğunu düşünmüyorum bu programın...