Soru Gözünü çizdiren var mı?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Deleted member 216045
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
D

Deleted member 216045

SDN Okuru
c9e8172c-379b-469f-9dbf-4df556c8cc9c.png

Merhaba arkadaşlar. Yıllardır gözümü çizdirmeyi düşünüyordum ama göz numaram 1 - 1.25 arası olduğu için fazla üstüne düşmedim ama şu aralar iyice bulanık görmeye başladım ama 4 sene önce ki gözlüğümle çok net görüyorum.

Gözünü çizdiren memnun kalan veya çizdirme diyen var mı? Hangi hastanede kaç yıl önce yaptırdınız? Numaranızda büyüme oldu mu?

Cem özgür

Asistan
Reaksiyon puanı
94
2017 yılında sağ ve 2018 yılında sol olarak mecburen bunu yaptırdım. Hatta göz içi mercek taktırmak zorunda kaldım. Dünyagöz hastanesinde oldum iki göz yaklaşık 10 bin tl civarında maliyet oldu. Uzak 3 yakın ise 6 civarında göz bozukluğu vardı. O günden beri uzak gözlük kullanmıyorum. Çok hafif bir yakın gözlük sadece okurken kulanıyorum. Oldukça memlunum. Ama kesinlikle bir göz doktoruna danışmanız lazım.

D

Deleted member 216045

SDN Okuru
2017 yılında sağ ve 2018 yılında sol olarak mecburen bunu yaptırdım. Hatta göz içi mercek taktırmak zorunda kaldım. Dünyagöz hastanesinde oldum iki göz yaklaşık 10 bin tl civarında maliyet oldu. Uzak 3 yakın ise 6 civarında göz bozukluğu vardı. O günden beri uzak gözlük kullanmıyorum. Çok hafif bir yakın gözlük sadece okurken kulanıyorum. Oldukça memlunum. Ama kesinlikle bir göz doktoruna danışmanız lazım.
Teşekkürler hocam, bende tv ye çıkan bilindik birine ameliyat olmayı düşünüyordum ama sikayet yorumlarını okuyunca vazgeçtim. 2 3 ayrı doktora görünmek daha doğru olur dedim

Harnapazade

Profesör
Reaksiyon puanı
1,448
Benim gözler 2.25 - 2.50. Olmayı düşündüm imkanım var ama pek sağlıklı değil diyorlar. Lenste biraz sıkıntı o yüzden gözlükle devam ediyorum.

D

Deleted member 216045

SDN Okuru
Benim gözler 2.25 - 2.50. Olmayı düşündüm imkanım var ama pek sağlıklı değil diyorlar. Lenste biraz sıkıntı o yüzden gözlükle devam ediyorum.
Ben yüksek ihtimal olucam hocam. 100e yakın belki daha fazla ameliyat yorumu okudum, olanları %90ı sıkıntısız devam ediyor, kalan kısmı ise ya kendi gözünün hassasiyetinden yada doktorun hatasından / yetersizliğinden tekrar numarası artıyor ya 2. ameliyat oluyor yada gözlükle devam ediyor.