Görüşlerinize ve eleştirilerinize ihtiyacım var

IThelp

Profesör
Reaksiyon puanı
19
arkadaşlar uzun süredir telefon almak istiyordum encok peşinde koşturduğum sony ericcson exp arc s ama neyazık ki netcell garantili beyaz bulamadım uygun fiyata ve stoklarda yoktu sonunda türkcell kampanyasını gördüm samsung galaxy S3 79 tl 24 ay ve 69 tl fatura tarifeli 1000 dk 1000 sms 1gb internet toplam 148 tl aylık ödemem bende bunu aldım

yani normal fatura hatım önceki aylık ödemem 55 tl ve 65 tl arası ödüyordum 300 dk 2 gün bedava 100 mb internet buna dediğim gibi en ez 55 tl ödüyordum

şöyle düşündüm gitsem normal mağaza da alsam telefonu taksitli en az aylık ödemem 120 tl olcaktı ve artı cep faturam 55 tl olsa en az bana aylık 175 tl fatura gelcekti ama türkcell de aldığım galaxy s3 artı fatura yenisi 148 tl acaba doğrumu yaptım bu konuda sizin düşünceleriniz ve görüşleriniz benim icin önemli paylaşırsanız sevinirim

M.Şamil CAN

Dekan
Reaksiyon puanı
105
Valla dostum başkaları ne der bilmiyorum ama o tarzda hiç bir alışveriş yapmam gider telefonu dışarıdan alırım.

IThelp

Profesör
Reaksiyon puanı
19
dışatı da dediğin yurt dışımı

3D-Clan

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Bende o tarz alışveriş yapmadım ama sonuçta telefonu aldıktan sonra internet paketi oşu şusu felan hepsi içinde bence mantıklı olanı yapmıssın benim tek sıcak bakmadığım tarafı 24 ay tahadütlü olması.

IThelp

Profesör
Reaksiyon puanı
19
Bende o tarz alışveriş yapmadım ama sonuçta telefonu aldıktan sonra internet paketi oşu şusu felan hepsi içinde bence mantıklı olanı yapmıssın benim tek sıcak bakmadığım tarafı 24 ay tahadütlü olması.

24 yerine bend e12 terci ederdim ama bu şekilde hiç zorlanmıyorum ödeme de 12 ay faturayla biraz yüksek geliyordu aylık ödemem 150 tl gecmemesi lazımdı fatura ile beraber hesap kitap yaptıkdan sonra kararı verdim sonuc da hepmiz bir maaşla gecinen insanlarız 6 ay sonra almanaya gideceğim ordan almaya düşündüm ama sabırsızlandık eski tlf arızalandı o yüzden böyle karar verdim

3D-Clan

Profesör
Reaksiyon puanı
1
24 yerine bend e12 terci ederdim ama bu şekilde hiç zorlanmıyorum ödeme de 12 ay faturayla biraz yüksek geliyordu aylık ödemem 150 tl gecmemesi lazımdı fatura ile beraber hesap kitap yaptıkdan sonra kararı verdim sonuc da hepmiz bir maaşla gecinen insanlarız 6 ay sonra almanaya gideceğim ordan almaya düşündüm ama sabırsızlandık eski tlf arızalandı o yüzden böyle karar verdim

Dediğim gibi hocam en iyisini yapmıssın :) ben uzun aylık verme meselelerini sevmiyorum ya nakit olucak yada üç dört ay sonuçta ileride ne olcağımızı bilmiyoruz :) Hayırlı olsun bu arada hocam :)

IThelp

Profesör
Reaksiyon puanı
19
tşk ederim böyle ödemeden sorun olmaz bende ama diğer tarafa gidersek onuta türkcell düşünsün hakkını helal etsin :)

sakarboy

Asistan
Reaksiyon puanı
4
yanlış yaptınız denilmez fakat. Turkcell in bazı iteleme politikaları durumunda canınızı sıkan bir durumda hattınızı 2 yıl boyunca iptal edemeyeceksiniz. en can sıkıcı nokta bu. birde iptal ettirmeye kalkarsanız, ozaman Turkcell çok güzel iteler adama.

IThelp

Profesör
Reaksiyon puanı
19
hatı iptal etirme gibi bir durumum yok yıllardır bu hattı kulanıyorum ve iş hayatımda ve geniş bir cevreye sahip olduğum icin herkes de numaram var yani değiştirme ve ya iptal gibi durum söz konusu değil

S

SDN Okuru

SDN Okuru
sgs3'ü herhangi bir telefon satıcısından pazarlık usulü 1800-1900 TL gibi fiyata alabilme durumu var. üstelik kredi kartına 12 vadeye kadar çıkabiliyorlar. turkcell'den cihaz almak mantıklı değil.:blink: