Görüntülü konuşma hakkında

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Rockco
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Rockco

Doçent
Reaksiyon puanı
5
Arkadaslar bi konuda bilginize ihtiyacim var sevgilimle goruntilu lonusma yapmak istiyoruz internet uzerinden lakin onda android yok kullandigi telefon Samsung 5270 mis acaba goruntulu chat yapabilicegim bor site varmi o site uzerinden konusma yapariz doye dusunuyorum

Rockco

Doçent
Reaksiyon puanı
5
Benim icin sorun yok s2 kullaniyorumda onum telefon sorun olucak cozum bulmamiz aslinda o

Rockco

Doçent
Reaksiyon puanı
5
Daha dun aldi o telefonu okadar dedim ndroid al diye bi gelsinde buraya asicaz o sorunuda sagolun bi deneyim

grcngnc

Asistan
Reaksiyon puanı
1
nimbuzz ile görüntülü görüşme yapabilirsiniz büyük ihtimal. Ama sevgilinin telefonu nimbuzza uyunlu değildir belki

Rockco

Doçent
Reaksiyon puanı
5
nimbuzz ile görüntülü görüşme yapabilirsiniz büyük ihtimal. Ama sevgilinin telefonu nimbuzza uyunlu değildir belki

asıl sorun o zaten önerilen uyuglamalarda benm sorunum yok onun sorunu var :s sanırım turkell e kontör yediricez bi süre yada ben abisini öldürücem :D bilgisayar hatuna kalıcak

grcngnc

Asistan
Reaksiyon puanı
1
asıl sorun o zaten önerilen uyuglamalarda benm sorunum yok onun sorunu var :s sanırım turkell e kontör yediricez bi süre yada ben abisini öldürücem :D bilgisayar hatuna kalıcak

vodofone cep özgürde 40 krşa istediğin kadar görüşebiliyosun onu öneririm, yada paraya kıyıp 2. el güzel bi netbook alıcan sevgiline eğer ciddiysen :)