Görüntü Sürücüsü Yanıt Vermeyi Kesti Hatası Lütfen Yardımm!!!

dorukoski

Asistan
Reaksiyon puanı
0
merhabalar ben birkaç aydır bu hatayı alıp duruyorum. bilgisayarımda normal bir şekilde gezinirken ya da internette sörf yaparken bilgisayar aniden donup kalıyor fakat 1 dakika içerisinde geri geliyor ama geri geldiğinde şu hatayı alıyorum.
biri yardım edebilir mi?

El Padrino

Dekan
Reaksiyon puanı
70
Ekran kartınızın sürücüsünde sorun var.Öncelikle mevcut ekran kartı sürücüsünü bilgisayarınızda kaldırın.Denetim Masası-Program ekle/kaldır.Burada "Nvidia" yazan sürücüyü bulup kaldır seçeneğine tıklayın.Kaldırma işlemi sırasında ekran yanıp sönebilir.Sonunda da reset atabilir ya da baştan başlatmak isteyebilir.Baştan başlatın.

Sonra;

http://www.nvidia.com.tr/drivers

Buraya girip en üstte "Otomatik Belirleme" seçeneğine tıklayın.Bir yan uygulama kurmanızı isteyecek.Kabul edin.Ekran kartınızın modelini otomatik belirleyip son sürücüyü size göstericek.Onu indirip blgisayarınıza kurun.Baştan başlatın.Büyük ihtimalle sorununuz düzelicektir.

ByBloke

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bir çok şeyi denemekte fayda var. Bendede aynı sorun vardı ki internette hiç bir belge bulamamıştım doğru sonuç veren.Bazen güncel driver olması gerekiyor bazen eski driver'e dönüş yapman gerekiyor.

Bazı sitelerde ram hatası olarakta geçiyor.Ram lerden bi tanesini çıkarıp denediğimde kesin sonuç almıştım ki o da bi kaç gün sürdü.Bence termal macunu değişmeniz gerekiyor aşırı ısınmadan da kaynaklanabiliyor.Şuanda bende bi kac gün öncesine kadar tekrar veriyordu hata fakat şuanda bir şey yok. Hatadan sıkılıp Aygıt yöneticisinden iptal etmiştim ekran kartını VGA kullanıyordum. Daha sonra tekrar aktif edince daha hata almadım henüz.

Bazı kişiler bu hatanın flash player yüzünden geldiğini söylüyor çözüm olarak ise Video izlerken sağ tuş>Ayarlar>Görüntü hızlandırma özelliğini etkinleştir'deki tik işaretini kaldırarak çözüm buluyor

dorukoski

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Ekran kartınızın sürücüsünde sorun var.Öncelikle mevcut ekran kartı sürücüsünü bilgisayarınızda kaldırın.Denetim Masası-Program ekle/kaldır.Burada "Nvidia" yazan sürücüyü bulup kaldır seçeneğine tıklayın.Kaldırma işlemi sırasında ekran yanıp sönebilir.Sonunda da reset atabilir ya da baştan başlatmak isteyebilir.Baştan başlatın.

Sonra;

http://www.nvidia.com.tr/drivers

Buraya girip en üstte "Otomatik Belirleme" seçeneğine tıklayın.Bir yan uygulama kurmanızı isteyecek.Kabul edin.Ekran kartınızın modelini otomatik belirleyip son sürücüyü size göstericek.Onu indirip blgisayarınıza kurun.Baştan başlatın.Büyük ihtimalle sorununuz düzelicektir.

burada birkaç tane sürücü var gözüküyor. grafik sürücüsü yazanı mı kaldır malıyım?

dorukoski

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Evet.Kaldırdıktan sonra bilgisayarı baştan başlat ve yeni sürücüyü kur.

tamamdır şuan alt sürümde galiba 332.21'i indir butonuna bastım bi ilerleme yok fakat yüklemezse yapabilecek baska bişey kalmıyo galiba