Antonio Montana
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 0
Görüntü sistemlerinde büyük markaların hepsi yeni serilerini sergilemeye başladı.
Samsung B5 B6 serileri ile
Lg LH serileri ile
Sony W5500 V5500 serileri ile
Philips 5604 serileri ile
Panasonic G10 S10 X10 serileri ile Türkiye piyasasına çok ciddi bir girip yaptılar.
Neredeyse bütün serileri inceleme imkanım oldu ve neredeyse eski serilerin fiyatına görüntü kalitesi iki katına çıkarılmış müthiş serilerle karşılaşmış oldum
LCD ya da PLASMA düşünen arkadaşlar bu serileri incelesin tavsiye ediyorum.
İstanbul Bilişim A.Ş. | Notebook Plazma & LCD TV Projeksiyon Notebook Yetkili İthalat Merkezi Toptancı Ana Dağıtıcı | Televizyon Plasma Bilgisayar Laptop Dizüstü | Teknik Servis Tamir Bakım | Türkiyenin her yerinde uzman Montaj ekipleri.
Samsung B5 B6 serileri ile
Lg LH serileri ile
Sony W5500 V5500 serileri ile
Philips 5604 serileri ile
Panasonic G10 S10 X10 serileri ile Türkiye piyasasına çok ciddi bir girip yaptılar.
Neredeyse bütün serileri inceleme imkanım oldu ve neredeyse eski serilerin fiyatına görüntü kalitesi iki katına çıkarılmış müthiş serilerle karşılaşmış oldum
LCD ya da PLASMA düşünen arkadaşlar bu serileri incelesin tavsiye ediyorum.
İstanbul Bilişim A.Ş. | Notebook Plazma & LCD TV Projeksiyon Notebook Yetkili İthalat Merkezi Toptancı Ana Dağıtıcı | Televizyon Plasma Bilgisayar Laptop Dizüstü | Teknik Servis Tamir Bakım | Türkiyenin her yerinde uzman Montaj ekipleri.