Görüntü gelmiyor neden olabilir

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Lavnt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Lavnt

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kingston 8 GB (1x8GB) HyperX Predator Black DDR4 3000MHz CL15 1.35V XMP Ram

GIGABYTE GA-AB350M-GAMING 3 AMD B350 Soket AM4 Ryzen™ DDR4 3200+(O.C)MHz Anakart

ZALMAN Z3 PLUS 600LE 600W MidT ATX PENCERELİ SİYAH KASA

ASUS GeForce GTX1050 Ti GDDR5 OC 4GB 128Bit DX12 Nvidia Ekran Kartı

AMD RYZEN 3 1200 soket am4+ wraith soğutucu 3.1ghz-3.4ghz 8mb 65w 14 nm işlemci
Seagate barracuda 3.5 2tb sata 3.0 64 mb cache 7200rpm harddisk
Arkadaşlar bunları kendim vatan bilğisayardan internet üzerinden sipariş verdim evde kendim kurdum çalıştırdım 1 hafta sorunsuz çalıştı sonra görüntü vermemeye başladı kasa çalışıyor ışıkları yanıyor fanları çalışıyor fakat görüntü gelmiyor sorunun hangi parçadan kaynaklı olduğunu bilmiyorum anakart ile işlemci yi garanti servisine gönderdim ikisindede sorun yok diye geri gönderdiler bilğisayarcıya gösterdim sorunlu parçayı bilemedi bana yardımcı olabilecek olan varmı şimdiden tşkler

Astrea Virgo

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
15,464
Kingston 8 GB (1x8GB) HyperX Predator Black DDR4 3000MHz CL15 1.35V XMP Ram

GIGABYTE GA-AB350M-GAMING 3 AMD B350 Soket AM4 Ryzen™ DDR4 3200+(O.C)MHz Anakart

ZALMAN Z3 PLUS 600LE 600W MidT ATX PENCERELİ SİYAH KASA

ASUS GeForce GTX1050 Ti GDDR5 OC 4GB 128Bit DX12 Nvidia Ekran Kartı

AMD RYZEN 3 1200 soket am4+ wraith soğutucu 3.1ghz-3.4ghz 8mb 65w 14 nm işlemci
Seagate barracuda 3.5 2tb sata 3.0 64 mb cache 7200rpm harddisk
Arkadaşlar bunları kendim vatan bilğisayardan internet üzerinden sipariş verdim evde kendim kurdum çalıştırdım 1 hafta sorunsuz çalıştı sonra görüntü vermemeye başladı kasa çalışıyor ışıkları yanıyor fanları çalışıyor fakat görüntü gelmiyor sorunun hangi parçadan kaynaklı olduğunu bilmiyorum anakart ile işlemci yi garanti servisine gönderdim ikisindede sorun yok diye geri gönderdiler bilğisayarcıya gösterdim sorunlu parçayı bilemedi bana yardımcı olabilecek olan varmı şimdiden tşkler
Monitörünüz nedir? Başka bir monitörde denediniz mi ekran kartlıyla monitör arasında dönüştürücülü kablo kullanıyormusun?

Lavnt

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Monitörünüz nedir? Başka bir monitörde denediniz mi ekran kartlıyla monitör arasında dönüştürücülü kablo kullanıyormusun?
Abi başka monitörde de denedim hdmı ile bağlantı sağlamıştım

---- Mesajlar birleştirildi ----

Vatan bilğisayar kasayı toplu gönderdim kendileri yapmadıkları için sorunlu parçayı istediler ama asıl sorunda sorunlu parçanın hangisi olduğunu bilmiyorum

Son düzenleme:

Astrea Virgo

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
15,464
Abi başka monitörde de denedim hdmı ile bağlantı sağlamıştım

---- Mesajlar birleştirildi ----

Vatan bilğisayar kasayı toplu gönderdim kendileri yapmadıkları için sorunlu parçayı istediler ama asıl sorunda sorunlu parçanın hangisi olduğunu bilmiyorum
Ekran kartı gibi görünüyor. Tüm sistemi oraya götür. Hatta monitörüde götür. Bir baksınlar derim. HDMI kablo ile denediniz çalışmadı. Bu arada ekran kartı çalışıyormu PC'yi açtığınız zaman.

Lavnt

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ekran kartı gibi görünüyor. Tüm sistemi oraya götür. Hatta monitörüde götür. Bir baksınlar derim. HDMI kablo ile denediniz çalışmadı. Bu arada ekran kartı çalışıyormu PC'yi açtığınız zaman.
Ekran kartı çalışıyor normalde kasayı açtığım zaman bip diye bir ses geliyordu o ses geldiği zaman görüntü de geliyo ama o ses gelmedimi görüntüde gelmiyor