Yok hiçbir sorun. Siz sağda 8, solda ise 6 GB'ye takılmışsınız. 8 GB RAM'in 2 GB'si APU'nuza gidiyor.Arkadaşlar merhaba attığım ss lerdeki ram kullanımdan hiç bişey anlamadım.birde işlemcideki işlem sayısı kısmı bana bunlar hakkında yorum yaparmısınız bi sıkıntı vesayre varmı bilmek isterim .internetten baktım ama çok terimsel ifadeler olduğu için pek kafama yatmadı.Teşekkürler.
Ekli dosyayı görüntüle 129827Ekli dosyayı görüntüle 129826
220 işlem garip değil mi? Bana mı öyle geliyor.Arkadaşlar merhaba attığım ss lerdeki ram kullanımdan hiç bişey anlamadım.birde işlemcideki işlem sayısı kısmı bana bunlar hakkında yorum yaparmısınız bi sıkıntı vesayre varmı bilmek isterim .internetten baktım ama çok terimsel ifadeler olduğu için pek kafama yatmadı.Teşekkürler.
evet 2 gb çalıyor hatta 3 . en kısa zamanda 16 yapıcam ramiYok hiçbir sorun. Siz sağda 8, solda ise 6 GB'ye takılmışsınız. 8 GB RAM'in 2 GB'si APU'nuza gidiyor.![]()
arkada açık çok şey vardı etkisi olabilirmi220 işlem garip değil mi? Bana mı öyle geliyor.
Ekli dosyayı görüntüle 129828
Bilmiyorum. Bende birsürü şey açıkken en fazla 170 falan oluyor. Kaspersky yüklüyse bir virüs taraması yaptırabilir misiniz?evet 2 gb çalıyor hatta 3 . en kısa zamanda 16 yapıcam rami
Mesaj otomatik birleştirildi:
arkada açık çok şey vardı etkisi olabilirmi
hocam işlemci neden %4 de 1ghz çalışıyor bende %6 kullanım bile varken 2.70 gibi rakamlarda çalışıyor bi sıkıntımı var acep220 işlem garip değil mi? Bana mı öyle geliyor.
Ekli dosyayı görüntüle 129828
Tahmin ettiğim gibi buna takılmışsınız.evet 2 gb çalıyor hatta 3 . en kısa zamanda 16 yapıcam rami
arkada açık çok şey vardı etkisi olabilirmi
bilgisayarımda tek bir tane crack şey yok diyebilirim windows da orijinal virüs olacağını sanmıyorumBilmiyorum. Bende birsürü şey açıkken en fazla 170 falan oluyor. Kaspersky yüklüyse bir virüs taraması yaptırabilir misiniz?
Bende %4 de 1 GHz %8 de 3.10 GHz civarı rakamlar da çalışıyor. Benim işlemci böyle biraz.hocam işlemci neden %4 de 1ghz çalışıyor bende %6 kullanım bile varken 2.70 gibi rakamlarda çalışıyor bi sıkıntımı var acep
Kafasına göre oynuyor diyelim.hocam işlemci neden %4 de 1ghz çalışıyor bende %6 kullanım bile varken 2.70 gibi rakamlarda çalışıyor bi sıkıntımı var acep
benimkindede sıkıntılar mevcut malesef biraz kötü bi işlemcim var ama durduk yere bazen 3.60 a dayanıyor işlemci inşallah oyunlardada böyledirBende %4 de 1 GHz %8 de 3.10 GHz civarı rakamlar da çalışıyor. Benim işlemci böyle biraz.
Kafasına göre oynuyor diyelim.
%65 de 3.5 GHz mi? ?Arkadaşlar merhaba attığım ss lerdeki ram kullanımdan hiç bişey anlamadım.birde işlemcideki işlem sayısı kısmı bana bunlar hakkında yorum yaparmısınız bi sıkıntı vesayre varmı bilmek isterim .internetten baktım ama çok terimsel ifadeler olduğu için pek kafama yatmadı.Teşekkürler.
valla o ara pc dolu biraz arkada zoom açık arkadaşlarımla görüşüyorum bi yandan oyun iniyor arkada bi yanda photoshop açık google açık normal bence%65 de 3.5 GHz mi? ?