Gördüğüm enteresan rüya

suzerain

Asistan
Reaksiyon puanı
143
Helikopter ile gezintiye çıkmışım (Ne ara pilot olduysam artık) baya bir havalanmışım tabi bulutların üzerindeyim. Arkada abimle beraber bulutları izliyoruz. Sonra bende bazı şeyler dank etti; ''Bu kadar yükseğe çıktık ama bunun inişi de var.'' diyorum kendime. Neyse helikopteri iniş moduna geçirdim, hızını ayarlayamadım hızlı bir şekilde iniş yapmaya başladık. Tam böyle boğaz köprüsü gibi bir yer var, sürekli havaya doğru giden direkler görüyorum helikopteri indirecek hiçbir yer yok. Panik yaptım haliyle etrafa bakınıyorum bu helikopteri nereye indireceğiz diye. Yer bulana kadar biraz havalanmak en iyisi diye düşündüm. Hem havalanıyorum hem inişe alıyorum 5-10 sn aralıklarla garip garip şeyler yapıyorum. Haliyle uçağı bug'a soktum altta fren şeysi gibi bir şeyler patladı dumanlar çıkmaya başladı. Birbirimize bakıp çığlık atmaya başlıyoruz. Tam yere çakılmak üzereyken rüyadan uyandım.

Nixc0r

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
16,927
Helikopter ile gezintiye çıkmışım (Ne ara pilot olduysam artık) baya bir havalanmışım tabi bulutların üzerindeyim. Arkada abimle beraber bulutları izliyoruz. Sonra bende bazı şeyler dank etti; ''Bu kadar yükseğe çıktık ama bunun inişi de var.'' diyorum kendime. Neyse helikopteri iniş moduna geçirdim, hızını ayarlayamadım hızlı bir şekilde iniş yapmaya başladık. Tam böyle boğaz köprüsü gibi bir yer var, sürekli havaya doğru giden direkler görüyorum helikopteri indirecek hiçbir yer yok. Panik yaptım haliyle etrafa bakınıyorum bu helikopteri nereye indireceğiz diye. Yer bulana kadar biraz havalanmak en iyisi diye düşündüm. Hem havalanıyorum hem inişe alıyorum 5-10 sn aralıklarla garip garip şeyler yapıyorum. Haliyle uçağı bug'a soktum altta fren şeysi gibi bir şeyler patladı dumanlar çıkmaya başladı. Birbirimize bakıp çığlık atmaya başlıyoruz. Tam yere çakılmak üzereyken rüyadan uyandım.
Çok mu flight sim oynadın :D

Laufeyson

Rektör
Reaksiyon puanı
13,029
Çok maceralı bir rüyaymış.

_Zaur_

Rektör
Cezalı
Reaksiyon puanı
23,585
Yüksekden düşme ruyaları ile aynı mantıkla ilerlemiş
Gördüğüm Çoğu rüyamı hatırlayabiliyorum.

Bir defasında rüyada o kadar güzel bir kızla konuşup gülüyordum ki, aşık olmuştum rüyada.
Hiç görmediğim bir güzellikteydi. Uyanmak istemiyordum rüyadan.

Uykudan uyandığımda anında 3-4 defa geri uyuyup rüyanı devam ettirmek istiyordum. Hangi kafada uyanmışdımsa artık :D

O kızı unutmak için 1 ay bana bunalım içinde geçti.
Şimdi de hala, keşke uyanmaydım diyorum :D hehehehe

26¥¥26

Profesör
Reaksiyon puanı
1,553
Ben rüyamda ejderhayla halay çektim siz kimsiniz ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sonra ejderhayı öldürecekti kılıcım büyülendi.1 hafta LOL yok bana.

RoketLiSaVasTReni

Profesör
Reaksiyon puanı
2,549
Bende artık o kadar oldu ki çok yükseğe çıktıysam ve ordan nasıl inecem diye rüyada anladığım zaman rüyada ben rüyadayım o zaman diyorum sonra nasıl oluyorsa yükseklik gidiyor iniyorum kısa süre sonra da uyanıyorum.