SDN'de mesaj yanıtlamak için yanlışlıkla reklama tıkladım upssss!! gerisini siz gözlerinizle görün http://nanocluster.reklamz.com/nano/ct?rb=1590;3079 haa bu arada linki direkt vermiyorum SDN para kazansın biraz 
he böyle fosforlu hani gımıl gımıl bele janjanlıTroy dedi ki:Hep böyle bir sitem olsun istemişimdir. Böyle cıvıl cıvıl her yeri yanıp sönen![]()
mavinok.ta dedi ki:he böyle fosforlu hani gımıl gımıl bele janjanlıTroy dedi ki:Hep böyle bir sitem olsun istemişimdir. Böyle cıvıl cıvıl her yeri yanıp sönen![]()
![]()
![]()
ahahaha
![]()
Troy dedi ki:Ben o siteden tatil satın aldım desem![]()
Nmss dedi ki:Nereye gidiyoruzSivas Temeltepe
fish dedi ki:bu siteden tatil satın alabilen güzide müşterilere de bence bi bonus tatil daha vermeliler sabırları için![]()
Troy dedi ki:Nmss dedi ki:Nereye gidiyoruzSivas Temeltepe
Belek tabii ki
fish dedi ki:bu siteden tatil satın alabilen güzide müşterilere de bence bi bonus tatil daha vermeliler sabırları için![]()
Bonus tatil alırsam seni götürücem![]()
fish dedi ki:ohohhh bonusunu da bu siteden seçersen zor giderisseneye inşallah
![]()
oztechin dedi ki:Sitede biz sizi arayalım diye bir bölüm var, Ne zaman arayalım diye soruyorlar: Hemen şimdi,10 Dakika sonra,20 Dakika sonra,30 dakika sonraacaba şimdi mesaj atsam ararlar mı
![]()
Troy dedi ki:fish dedi ki:ohohhh bonusunu da bu siteden seçersen zor giderisseneye inşallah
![]()
Tatile gideceklerimi ben bu siteden mi seçiorum da sen böl konuşuosun![]()
Troy dedi ki:fish dedi ki:ohohhh bonusunu da bu siteden seçersen zor giderisseneye inşallah
![]()
Tatile gideceklerimi ben bu siteden mi seçiorum da sen böl konuşuosun
oztechin dedi ki:Sitede biz sizi arayalım diye bir bölüm var, Ne zaman arayalım diye soruyorlar: Hemen şimdi,10 Dakika sonra,20 Dakika sonra,30 dakika sonraacaba şimdi mesaj atsam ararlar mı
![]()
Öyle bir bölüm mü var gerçekten de?
mavinok.ta dedi ki:admin bizi tatile göndeeeeer ;D![]()
mavinok.ta dedi ki:admin bizi tatile göndeeeeer ;D![]()
hahaha neyle tehdit ediyosun ki sen beni? ;D cevaplamadığın meşazlarınlanmı hıh :*Troy dedi ki:mavinok.ta dedi ki:admin bizi tatile göndeeeeer ;D![]()
sen hiç konuşma. bildiklerimi söylersem yer yerinden oynar.