GoPro'yu Yanlış Tutup, Bütün Tatil Boyunca Kendini Çeken Adamın Dramı

Creative

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
17,382
32679.jpg

Babaların teknoloji ile arası, son dönemdeki hızlı gelişme sebebi ile biraz açılmış durumda. Ancak haberimizdeki baba, bu olayı müthiş bir boyuta çıkarmış. Şimdi sizlere inanılmaz eğlenceli bir olay anlatacağız (yazarken bile hala gülüyorum). Evan Griffin adlı bir YouTube kullanıcısı, 2 gün önce YouTube'a bir video yükledi.

Sanıyorum buraya Evan'ın video altına yazdıklarını yazmam, olayı anlamanız için yeterli olacaktır; ''Olay şu; babama geçtiğimiz günlerde çıktığı Las Vegas tatiline gitmeden önce GoPro'mu verdim. Ancak ona nasıl kullanacağı konusunda bir bilgi vermedim. Babam da klasik babalığını yapmış, aleti hangi yönde kullanacağını çözememiş...''

Las Vegas tatiline çıkan adam GoPro'nun çekim yönünü karıştırınca bütün tatil boyunca kendini çekmiş ve ortaya bizi oldukça güldüren, biraz da adamın durumuna üzülmemizi sağlayan bu video çıkmış;

[video=youtube;8GDZBXZunzM]https://www.youtube.com/watch?time_continue=82&v=8GDZBXZunzM[/video]

Kaynak

Not : Ne güldüm yaa. Süper.. :w00t:

Mg.

Profesör
Reaksiyon puanı
24
Baba da teknoloji ile arasına duvar örmüş. Lens denen şey çeker görüntüyü. Önde kocaman şey belli işte :D ekran olaydı iyiydi

Reaksiyon puanı
16,128
bence tamamen bilincindeydi kendini çektiğini biliyor ve istiyor.

MR.Anonymous

Dekan
Reaksiyon puanı
498
Bunlar hep reklam. GoPro'nun video çektiğini biliyor ama.

D

Deleted member 312196

SDN Okuru
Kameranin icine bakiyor ve kendini cektigini bilmiyor öyle mi? Yoh yaa :D