GOPRO 8 İle gece çekimim, Daha kaliteli çekim için Önerileriniz nelerdir?

scoobz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Dün gece bu ayarlarda bir gece çekimi yaptım fakat çözünürlük kalite gerçekten vasat. Nerede yanlış yapıyorum yardımcı olurmusunuz? (video link en aşşağıda)
1080/60 fps
lens : wide
hypersmooth : on
low light : on
zoom 1.o
clips off
bit rate: high
shutter: auto
ev comp: 0
white balance: auto
iso min: 100
iso max : 1600
sharpness: high
color: gopro
wind: auto

Mesaj otomatik birleştirildi:

Böyle bi görüntü nasıl elde edebilirim? Video çeken arkadaşa heryerden mesaj attım dönüş yapmadı, fikirleri olan var mı ? :)
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu videoda aynı sekilde cok net cekebilmiş, önerileriniz nelerdir?

Son düzenleme:

scoobz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bilgisi olan yok mu?

çağankaplan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
varsa ve insan içinde utanmazsan kafa bandı ışığı takabilirsin

LifeStyle

Profesör
Reaksiyon puanı
802
aradaki farkı görmüşsündür. sen köy yolu / sehir dışı gibi yoldan geçerken, arkadaşlar şehirde, ışığın bol olduğu, para alırken falan ters ışıkta kalmaması da etkili.

vlogger lara mesaj atmalısın, aktif kullanıyorlar çünkü. belki twitter senin için daha iyi olabilir. araştırma yapmalısın bu konu hakkında..

scoobz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
aradaki farkı görmüşsündür. sen köy yolu / sehir dışı gibi yoldan geçerken, arkadaşlar şehirde, ışığın bol olduğu, para alırken falan ters ışıkta kalmaması da etkili.

vlogger lara mesaj atmalısın, aktif kullanıyorlar çünkü. belki twitter senin için daha iyi olabilir. araştırma yapmalısın bu konu hakkında..
Köy yolunda çekenlerde net çekmiş, bir çok vloggera mesaj attım dönüş yapmadılar ya maalesef

Reaksiyon puanı
6,371
1- Kesinlikle daha iyi bir gimbal alın
2- Kamerayı daha iyi sabitleyin
3- Kimse dikkat etmez ama çok ani hareketler yapmayın kamera elinizdeyken. Çünkü kameralar görüntüyü sadece sabitken verebilir sürekli veremez, ani hareket yapınca çok ciddi çözünürlük düşüşleri olur.
4- O örnek görüntü için bilgisayar başında görüntü kalitesini daha iyi yapabilirsiniz. Sadece kamera çok çok da iyi bir görüntü oluşturamaz. Bilgisayar başında da uğraşın.

scoobz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kafa bandı ile kafaya sabit çekimler yapıyorum aslında. bilgisayarda editlerken görüntü kaybı olmaması için hangi programlar kullanılabilir ki