Googleupdate.exe ??

qqakulusinek

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Google Chrome yüklemek istiyordum.Ancak"İnternete bağlanılamıyor.Güvenlik duvarı kullanıyorsanız lütfen GoogleUpdate.exe dosyasını beyaz listeye ekleyin."diyor.Lütfen yardım edin.

qqakulusinek

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
nasıl bir sorun?

Günlüğü görüntüle dedim.Baya bişey çıktı.Birde google chrome yerine gece firefox yükledim.Firefoxu beklemediğim google chrome açtı.Ve eklentiler kısmına girdiğimde direk sekme kapanıyor.Sanırım sorun dahada büyük.Google chrome pcde yüklü değildi ayrıca.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Kardeşim virüs yemişsin google chrome virüsü chrome açılır ama o chrome kimliğine girmiş virüstür faceye girince ise senin adına bişeyler paylaşıyo +18 aynısı bendede oldu temiz bir format lazım pc ne

S

SDN Okuru

SDN Okuru
kardeş banada oldu ben çözdüm bilgisyar/c:yereldisk/kullanıclıar(pcyönetim adıörnk:administor)/appdata/local/google/chrome/userdatabunun içindeki dosyaları sil

S

SDN Okuru

SDN Okuru
merhaba arkadaşlar aynı sorun bende de var lütfen yardım edermisiniz adobe flash bile güncelleme geldiğinde sorun veriyor modzilla yüklüyorum hata veriyor internet var

S

SDN Okuru

SDN Okuru
aynısı bendede oluyor "İnternete bağlanılamıyor.Güvenlik duvarı kullanıyorsanız lütfen GoogleUpdate.exe dosyasını beyaz listeye ekleyin."diyor. napmalıyım sizce

S

SDN Okuru

SDN Okuru
SDN okuru kardeşim sorunu çözdüysen banada söylermisin acil lütfen