Google'dan Dünya Günü logosu!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan AliA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Google, çevre kirliliğine dikkati çekmek amacıyla kutlanan Dünya Günü için bir logo hazırladı.

John McConnel tarafından başlatılan bu özel gün 1970'ten beri Amerika başta olmak üzere bir çok ülkede kutlanmaktadır.

2nsxvmr.jpg

22 Nisan Dünya Günü'nün amacı çevre kirliliğine dikkat çekmektir.

:: Çevreyi kirletiyor musunuz?

Yazan: AliA
SDN - http://shiftdelete.net

pesimist

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,164
Aslanım google. Seviyorum kendisini.

Teşekkürler Ali

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Rica ederim. ;)

Çevreyi kirletenleri uyarmayı ihmal etmeyelim...

ZorhaK

Rektör
Reaksiyon puanı
265
Evet benim de bir kaç kötü alışkanlığım var.Genel anlamda dikkat ederim ama hala biten sigarayı yere atıyorum.

Hem havayı hem yerleri kirletiyorum:)

Niye gülüyorsam artık...!!1

Phantom_TM

Doçent
Reaksiyon puanı
0
işin kötü yanı çevreyi kirletenler bunun acısını çekicek olan kişiler değil. duyarsızlıktan dolayı en çok gelecek nesiller zarar görecek. bu konu bireysel olmaktan çok hükümet ve sanacilieri ilgilendiren bir durum. çevreyi korumak için sadece yerlere çöp atmamak yeterli değil. suyu, havayı, su altını ve doğal yaşam alanlarını sürdürülebilir şekilde korumak ve faydalanmak gerekir.

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Duyarlı olmak lazım bu konularda ama kişilerin dışında kurumların tek derdi para olduğundan pek önemsenmiyor bu gibi şeyler.

Ne zaman bilinçleneceğiz Allah bilir.

by efsane

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,135
sigara içmeyelim ciğerlerimizide çevreyi de kirletmiyelim:angry:

airy

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
pek çok sivil toplum kuruluşu dünya günü için bir aktivitede buluşuyor:

"Dünyamızın sıcaklığı hızla artıyor. Bu sıcaklık artışı doğal değil. İnsan faaliyetlerinin ürünü. Sıcaklık artışından gezegenimiz ve tüm canlı yaşamı etkilenecek. Dünyayı kurtarmak için çok kısa zamanda fosil yakıt kullanmaktan vazgeçmek, güneş ve rüzgar enerjisine dönmek, toplu taşımacılığa geçmek lazım. Bunun için gerekli teknoloji ve para var. Sokağa çıkıp bu talepleri hep birlikte haykıralım.

25 Nisan 2009, KÜRESEL ISINMAYA KARŞI YÜRÜYÜŞ, MİTİNG ve KONSER, Saat 13:00'da Tepe Nautilius önünde buluşuyoruz.

thepisode

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
elimden geldikçe özen gösterdiğim bir konu :) saatlerce elimde bir kağıt parçasını taşıdığımı bilirim azimle bir çöp kutusu bulana kadar...

RunoadeS

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Rica ederim. ;)

Çevreyi kirletenleri uyarmayı ihmal etmeyelim...

Bilgi için teşekkürler. Alia. Uyaralım diyorsun ama 2 sene önce ben bu yüzden göğsümden bıçaklandım ve 3 ay yoğun bakımda yattım o yüzden kimseyi uyarmıyorum.

Bence sizlerde dikkat edin. İnsanoğlu artık eskisi gibi değil. 50 kuruş için adam öldüren var. Sevdiklerinizi arkadanızdan ağlatmayın. Söylediğim is sadece "beyefendi çöpleri niye yere ataıyorsunuz?" idi.

Herkes kendi bilinçlensin. Bunun eğitimi küçükken veriliyor zaten. Öğrenmek bu çağda kolay birşey yeterki isteyin.

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Geçmiş olsun...

Zaten birde işin o kısmı var. Bir şey söylersin sanane kardeşim sen ne karışıyorsun derler.

İnsanlık ölmüş vallahi...

<% php

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
çok egzantrik olmuş sanki o lar dünya olabilirdi bu sanki doğacılar günü gibi olmuş :p gugıl bu sefer tam not almadı benden açıkcası.