Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Google'a do a barrel roll yazın ve bakın neler oluyor
Chrome'de sağ tıklayıp google'de ara dedim ilk seferinde bişey olmadı sonra tekrar adres satırından enter yapınca ekran gitti ama çalan müziğin sesi vardı yani ses var ekran yok... xp garip garip sesler çıkarmaya başlayınca reset attım bilgisayara virüs falan bulaşır diye endişelendim
1. Tilt! Googleı Chrome ya da Safaride kullanıyorsanız, Googleı açıp tilt yazın (tırnak işaretleri olmadan), ekranın biraz yana yattığını göreceksiniz. 2. Do A Barrel Roll Basit ve Tilt gibi bir komut. Googlea gidip do a barrel roll yazın (tırnak işaretleri olmadan) ve Googlea takla attırın. 3. Ninja! Google Reader beslemenizde, sırasıyla şu tuşlara basın yukarı, yukarı, aşağı, aşağı, sol, sağ, sol, sağ, B, A ve Ninjanın çıkışını izleyin! Ayrıca Ninja! kelimesi arama çubuğunda da görünüyor. 4. Google Reader Dilleri Elbette İngilizce ve Türkçe gibi normal diller mevcut. Fakat ayrıca Pig Latin, Klingon, Pirate, Elmer Fudd ve Bork, bork, bork gibi diller de varmış meğerse. Google Arama ayarlarında sol menüden Diller sekmesine gelin ve açılır menüden bu dillerden birini seçip deneyin! 5. Senin için Googlea Sorayım
Biri size çok bariz birşeyin ne olduğunu sorduğunda içinizden sadece Googleda arasan bulurdun demek gelmiyor mu? LMGTFY size biraz ukala ve eğlenceli olmanın yolunu açıyor. Aranacak şeyi yazın ve bağlantıyı avınıza gönderin. Onlar aptal hissederken siz mutlu olacaksınız! 6. Google Doodleları Bu sayfa bugüne kadar yayınlanmış bütün Google Doodlelarının koleksiyonunu sağlıyor. Sadece Türkiye için yayınlananlar değil, bütün dünyada yayınlananları da görmeniz mümkün. 7. Google Yerçekimi Google oyunlarının belki de en eğlencelisi. Buradan deneyin, sonrasında arama yapabilir ve hatta objeleri hareket bile ettirebilirsiniz! 8. YouTube Yılan Oyunu
Tam olarak Google değil ama Youtube ile ortak çalışıyorlar , her hangi bir YouTube videosunda tam ekran yapın , video yüklenirken yukarı tuşuna basılı tutun ve ardından sol tuşuna basın. Videonuz oynarken siz Yılan Oyununu oynayabilirsiniz! 9. Ejderhayı Öldürün
Google Dokümanlarda, herhangi bir hesap tablosunda Shift+F12 yaparsanız, Ejderha katli. Tebrik ederiz, ejderhayı öldürdünüz! diyen bir mesaj iletiyor. 10. Ekrana Kar Yağdırın Google arama ekranında let it snow yazın (tırnak işaretleri olmadan), ekrana kar yağdırıp sıcak salepinizi yudumlayın. kışın oluyor sadece
1:do a barrel roll
2:What is the loneliest number
3:"Askew" veya "tilt"
4:Google gravity(Kendimi şanslı hissediyorum" düğmesine basın.)
5:let it snow(Kar Yagar)......