Google Yeni Arabirim mi Hazırlıyor?

Akhun Aktosun

Profesör
Reaksiyon puanı
40
Söylentilere göre Google, yeni bir arabirim üzerinde çalışıyor. Alıştığımız Google sayfasına elveda deme vakti yaklaşıyor gibi gözüküyor.

Arama motoru devi Google, anasayfasındaki arama sonuçları için yeni bir arabirim hazırlıyor. Google'ın yeni arabirimi, eskisine benzeyecek fakat daha işlevsel olacak ve belli başlı değişiklikler yer alacak. Tıpkı Facebook'un dün başlattığı yeni tasarım uygulaması gibi, söylentilere göre Google da, yeni arabirimini bir kesim kullanıcılarda denemeye başladı. Google'dan ise konuyla ilgili herhangi bir davetiye ya da uyarı gelmiyor.
googlebye1259228507.jpg

Eğer sizin de Google anasayfanız değiştiyse, anlayın ki o şanslı kullanıcıların arasında yer alıyorsunuz. Fakat söylemeliyiz ki değişiklikler ilk aşamada Google'ın orijinal sayfasında yer alacak. Yani o şanslı kesimden olsanız bile Google.com.tr'ye girerseniz bir değişiklikle karşılaşmayacaksınız.

Google Wave, Chrome, Gmail, Maps ve diğer Google servisleri, anasayfaya entegre edilecek. Bu son entegrasyon işlemiyle birlikte Google, Skynet olma yolunda hızla ilerliyor diyebiliriz.

Google.com adresine girdikten sonra şu kodu adres satırına yazdığınızda ise yeni sayfaları test edebilme imkanına erişebilmemiz gerekiyor.

java script:void(document.cookie="PREF=ID=20b6e4c2f44943bb:U=4bf292d46faad806:TM=1249677602:LM=1257919388:S=odm0Ys-53ZueXfZG;path=/; domain=.google.com");

Not: kodun en başındaki Java ve Script arasındaki boşluğu kaldırmanız gerekiyor.
Fakat bu kodun işe birçok kullanıcıda işe yaramaması, Google'ın kodları değiştirdiğini, yeni arabirimin üzerinde daha gizli bir şekilde çalışmak istediğini akıllara getiriyor.

:: Siz Google'ın yeni arabirimini açabiliyor musunuz?

Yazan: Akhun Aktosun
SDN - http://shiftdelete.net

UgurABA

Dekan
Reaksiyon puanı
15
javascript:void(document.cookie="PREF=ID=20b6e4c2f4494 3bb:U=4bf292d46faad806:TM=1249677602:LM=1257919388 :S=odm0Ys-53ZueXfZG;path=/; domain=.google.com");

Herhangi bişey değişmiyor :)

volkanos

Profesör
Reaksiyon puanı
138
google bence noel hediyesine sürprizine hazırlanıyor.

Aquamenti

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Maalesef ben de açamadım,ama resimdeki gibiyse bence güzel görünüyor.
Edit:Yapabildim arkadaşlar.Google'ın türkçe sayfasında olmuyor bu.Türkçe sayfasında aşağıda "Google.com in English" var ona girip kodu o şekilde yazıp enterlayın.Daha sonra tekrar ingilizce google sitesine girdiğinizde yeni arabirimi göreceksiniz.

SwateR

Rektör
Reaksiyon puanı
662
Bende açamadım.Ama değiştirirse güzel olur.İnsan sıkılıyor artık hep aynı tarzdan...

byyasin

Doçent
Reaksiyon puanı
5
ben açtım gayet güzel ama pek fark göremedim sadece aramalarda sol menüye biraz daha teferruat eklemişler güzel olacka güzel :)

Enki_

Asistan
Reaksiyon puanı
5
Ben açtım ama öyle olağanüstü bir değişiklik yok.

OnLT

Dekan
Reaksiyon puanı
149
Hoş olmuş pek değişiklik yok.

Açamayanlar.
Google.com dan deneyin. Google.com.tr den değil. :)
googley.jpg
google2.jpg

byyasin

Doçent
Reaksiyon puanı
5
Google.Com u açamayanlar dil araçlarından

Google Arabirimini Kendi Dilinizde Kullanın

altındaki dillerden ingilziceyi sçsin yoksa aktif olmuyor js kodunu yapıştırdıkdan sonra f5 yapın yeni sayfa aktif olacak

peace_346

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
birkac saattir google turkiyedeki degisikligi farkeden kimse var mı? firefox ve chromeda sayfa acıldıgında google yazısı aranılacak sozcugun yazıldıgı kutu ve googleda ara yazısı geliyor ama asagıdaki "Reklam Programlarımız - İşletme Çözümleri - Google Hakkında - Google.com in English" ve yukarıdaki "web gorseller vs..." yazıları mouse u oynattıktan sonra geliyor. en azından bende boyle

mangacemal

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
birkac saattir google turkiyedeki degisikligi farkeden kimse var mı? firefox ve chromeda sayfa acıldıgında google yazısı aranılacak sozcugun yazıldıgı kutu ve googleda ara yazısı geliyor ama asagıdaki "Reklam Programlarımız - İşletme Çözümleri - Google Hakkında - Google.com in English" ve yukarıdaki "web gorseller vs..." yazıları mouse u oynattıktan sonra geliyor. en azından bende boyle
Evet, bende de böyle oluyor. Ayrıca yukarıdaki Web, Görseller, Haberler falan da bu şekilde fareyi oynatınca gözüküyor...

Reaksiyon puanı
2,148
bende çevredeki yazılar yavaş yavaş efektle geliyor ama butonlar mavi değil