Google Ve Tesla, Insan Dıșı Varlıklar İle Mi Çalıșıyorlar ?

Bu konuyu okuyanlar

mertcanyldrm

Öğrenci
Katılım
19 Temmuz 2020
Mesajlar
7
Reaksiyon puanı
3
Puanları
3
Yaş
29
uzaylıteknohaberin.jpg


Google Ve Tesla insan dan farklı canlılar mı çalıştırıyorlar ?
Google , internet tabanlı olan bütün platformların lideri . Arama motorundan, haritalara kadar. bütün Dünya ‘ nın internet tabanlı platformlarının en büyük ortağı.

Akıl almaz işler, bazen insanların aklını karıştırabiliyor. google şirketi öyle teknolojilere imza atıyor ki, bazı şeylerin insan Elinden çıktığına inanmak gercektende zor gelebiliyor.
Yoksa Google, insan dışı varlıklar ile işbirliği mi yapıyor ? Sonu bitmeyen sistemler , önümüzdeki 100 yılın teknolojisi ve Google. kulağa gerçekten iyi geliyor.

Kim bilir belki 50 sene sonra Google CEO su bir başka galaksı de yaşayan canlı varlıklardan biri olabilir .
Google Ve Tesla (Spacex )arasında yapılacak çok fazla anlaşma Olabilir . Spacex başka galaksilerden ileri teknoloji öğrenip hemen uygulayabilir . Elan Musk gerçekten çok dahi bir adam. Kiminle nasıl çalışacağını çok iyi biliyor .

Her Geçen Gün Iyileşen Teknoloji.
 

Turkish Republic

Öğrenci
Katılım
8 Temmuz 2020
Mesajlar
11
Reaksiyon puanı
9
Puanları
3
Güzel hoş, lakin artık teknoloji kısmında saçmalıyorlar. İnsanın beynine çip takmak gibi saçma teknolojiler çıkartmaya çalışıyorlar. Bu adamlar, insanlara çip takarak kontrol altına almaya çalışıyorlar. Teknoloji gün geçtikçe daha kötü bir hal alıyor. Bizler için, doğacak olan çocuklarımız için güzel bir Dünya bırakmamız lazım. Değil mi?
 
Üst