Google Translate'e Fotoğraf Desteği!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan shiftdelete.net
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
S

shiftdelete.net

SDN Okuru
Google Translate'e Fotoğraf Desteği!

Google Translate mobil uygulaması güncellendi. Yeni sürümün en dikkat çekici özelliği ise fotoğraf ile çeviri özelliği oldu. Uygulama ile fotoğrafladığınız yazıları istediğiniz dile çevirebilirsiniz.

bud

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
1,710
Dil problemini ortadan kaldirmak adina buyuk adimlar atmis devami gelir buyuk ihtimalle :)
Benim hayalimde soyle birsey var bir gozluk olacak taktigimizda yabanci yazilari turkceye cevirecek veya herhangi bir dile Akilli gozlukler yapiliyor diye biliyorum dedigim gibi olursa dil problemi ortadan kalkar bence :)

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
Dil problemini ortadan kaldirmak adina buyuk adimlar atmis devami gelir buyuk ihtimalle :)
Benim hayalimde soyle birsey var bir gozluk olacak taktigimizda yabanci yazilari turkceye cevirecek veya herhangi bir dile Akilli gozlukler yapiliyor diye biliyorum dedigim gibi olursa dil problemi ortadan kalkar bence :)
Çeviri programlari hiçbir zaman yüzde yüz doğruyu gostermez bu bakimdan en doğru cevirilerde insan kullanilir.
Çeviri konusunda benim görüşüm sanal zeka hiçbir zaman insan seviyesine ulasamayacaktir

bud

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
1,710
Çeviri programlari hiçbir zaman yüzde yüz doğruyu gostermez bu bakimdan en doğru cevirilerde insan kullanilir. Çeviri konusunda benim görüşüm sanal zeka hiçbir zaman insan seviyesine ulasamayacaktir

Haklisin su an hicbir ceviri programi tam olarak dogru ceviri yapmiyor. Teknoloji ilerliyor ama sanal zeka zaten insan seviyesine gelemez birinin urettigi bir seyin kendisinden daha gelismis olmasi zaten sacma ve komik :)

friendly

Rektör
Reaksiyon puanı
671
Google Translate ile ilgili şu karikatürü ne zaman görsem tebessüm ederim ;

tumblr_ndajnrNULI1qef97no1_500.jpg