27 Mayıs 2021 #1 M mert2641 Öğrenci Katılım 9 Mayıs 2021 Mesajlar 23 Reaksiyon puanı 8 Puanları 3 Yaş 26 Merhaba arkadaşlar benim google siyah tema oldu bi turlu kaldıramadım nasıl beyaz tema yaparım geri? Ekli dosyalar ss.PNG 75.6 KB · Görüntüleme: 157
27 Mayıs 2021 #2 Xinzu Doçent Katılım 26 Kasım 2020 Mesajlar 766 Reaksiyon puanı 895 Puanları 93 Google sitelerinizin tasarımını yenileme - Sites Yardım Sitenizin görünümünü ve stilini istediğiniz zaman değiştirebilirsiniz. Not: Bu bölüm yeni Google Sites içindir support.google.com
Google sitelerinizin tasarımını yenileme - Sites Yardım Sitenizin görünümünü ve stilini istediğiniz zaman değiştirebilirsiniz. Not: Bu bölüm yeni Google Sites içindir support.google.com
27 Mayıs 2021 Konuyu başlatan #3 M mert2641 Öğrenci Katılım 9 Mayıs 2021 Mesajlar 23 Reaksiyon puanı 8 Puanları 3 Yaş 26 Xinzu dedi ki: Google sitelerinizin tasarımını yenileme - Sites Yardım Sitenizin görünümünü ve stilini istediğiniz zaman değiştirebilirsiniz. Not: Bu bölüm yeni Google Sites içindir support.google.com Genişletmek için tıkla ... Yapamadım
Xinzu dedi ki: Google sitelerinizin tasarımını yenileme - Sites Yardım Sitenizin görünümünü ve stilini istediğiniz zaman değiştirebilirsiniz. Not: Bu bölüm yeni Google Sites içindir support.google.com Genişletmek için tıkla ... Yapamadım