Blogger google site trafiğim cok az yardım edermisiniz sitem Müzik Dünyası
ads e verecek para olsa burada konu açmazdı zaten, bir uzmanla çalışırdı.Reklam yaparsan niye olmasın?
(sdn'de reklam yapma , yasak , reklam verme siteleri örn: google ads)
SEO çalışması yapın,Blogger google site trafiğim cok az yardım edermisiniz sitem Müzik Dünyası
Sitenin %90'ı kopyakesinlikle kopya içerik yayınlamayın.
o zaman ilk sırada çıkar muhtemelen.Sitenin %90'ı kopya
Anlamadım?o zaman ilk sırada çıkar muhtemelen.
aramalarda ilk sırada çıkar diyorum.Anlamadım?
tşk ederim sanırım anahtar kelime kullanmadım ondan hit gelmiyorads e verecek para olsa burada konu açmazdı zaten, bir uzmanla çalışırdı.
SEO çalışması yapın,
kaliteli ve uzun içerik üretin,
kesinlikle kopya içerik yayınlamayın.
yardıma ihtiyacınız olursa benimle iletişime geçebilirsiniz, iyi çalışmalar.
kopya içerik dediğiniz sitemi 6 senedir uğraşıyorum nerde kopya içerik gördünüzo zaman ilk sırada çıkar muhtemelen.
Aynen Kardeşim blogspot ne yapsanda trafik gelmiyor bunu anladım sitemin yarısını indexlemedi 6 senelik blogÖncelikle domain ve hosting almanı öneririm .blogspotla pek yükselemezsin sonrasında ise siteyi hazırlayıp veya başkasına hazırlatarak üstüne bir de SEO çalışması ile site baya hit alır ama bunun için biraz bütçe ayırman gerekli
@BatuhanDN üyemiz yazmıştı ona cevap olarak yazdım.kopya içerik dediğiniz sitemi 6 senedir uğraşıyorum nerde kopya içerik gördünüz
Eyw@BatuhanDN üyemiz yazmıştı ona cevap olarak yazdım.
Kopya mı değil mi bilmiyorum.
Sadece bir kriter olarak yazdım o maddeyi.
resim haritası?arkadaşlar resim haritası nasıl yapılır blogger için google console nasıl gönderiliyor
site haritasını gönderdim resimler index almamışresim haritası?
site haritası olmasın.
özelden yazın hallederim.