15 Ekim 2021 #1 T TrSony01 Öğrenci Katılım 20 Ocak 2019 Mesajlar 1 Reaksiyon puanı 0 Puanları 1 Yaş 43 Mrb "Cihazıniz google play ödeme sistemlerini desteklemiyor" Diye hata alıyorum Note 10± Android 11 Bu sorunun nedeni merak ediyorum. Cevaplar için şimdiden tsk
Mrb "Cihazıniz google play ödeme sistemlerini desteklemiyor" Diye hata alıyorum Note 10± Android 11 Bu sorunun nedeni merak ediyorum. Cevaplar için şimdiden tsk
15 Ekim 2021 #2 Mr.Pavarotti Doçent Katılım 21 Mayıs 2017 Mesajlar 983 Reaksiyon puanı 592 Puanları 93 Yaş 34 Konum Texas TrSony01 dedi ki: Mrb "Cihazıniz google play ödeme sistemlerini desteklemiyor" Diye hata alıyorum Note 10± Android 11 Bu sorunun nedeni merak ediyorum. Cevaplar için şimdiden tsk Genişletmek için tıkla ... Ilginç. Cihazınız ve google play hizmetleri güncel mi peki?
TrSony01 dedi ki: Mrb "Cihazıniz google play ödeme sistemlerini desteklemiyor" Diye hata alıyorum Note 10± Android 11 Bu sorunun nedeni merak ediyorum. Cevaplar için şimdiden tsk Genişletmek için tıkla ... Ilginç. Cihazınız ve google play hizmetleri güncel mi peki?