Google Play Storeden Medya ve Video Oynatıcısı Önerisi

SamsungGalaxyS3

Profesör
Reaksiyon puanı
0
merhabalar google play storede ücretli olan bu uygulamardan hangisini önerirsiniz?
film izlemek video izlemek için hangisi daha keyif verici ve sağlıklı olur

Play Store Linki

BeyaZayeB

Profesör
Reaksiyon puanı
19
Video için MX Player pro Müzik için Player pro tavsiye ederim.. Full sürümlerini bedavaya bulabilirsin :)

SamsungGalaxyS3

Profesör
Reaksiyon puanı
0
Video için MX Player pro Müzik için Player pro tavsiye ederim.. Full sürümlerini bedavaya bulabilirsin :)
[MENTION=48898]beyazayeb[/MENTION]
genelde apk dosyalarını kuruyorum :)
evet bende player pro kullanıyorum fakat mx player için apk dosyaları sıkıntılı herhalde kurduktan sonra satın alınıp alınmadığını kontrol edin gibilerinden ibareler çıkıyor...

BeyaZayeB

Profesör
Reaksiyon puanı
19
Sana bir adres vereyim istediğin her programın tam sürümünü bulabilirsin :)

Webkurum

Profesör
Reaksiyon puanı
2
[MENTION=48898]beyazayeb[/MENTION] bende pm alayım

SamsungGalaxyS3

Profesör
Reaksiyon puanı
0
blackmart alpha ile paralı uygulamaları ücretsiz indirebilirsiniz :)
bence en iyisi Rock Player Lite :) şu ana kadar açamadığı videoyu görmedim :)
https://play.google.com/store/apps/...vY2twbGF5ZXIuYW5kcm9pZC51bmlmaWVkLmxpdGUiXQ..
teşekkürler denedim gayet güzel bir program tr alt yazı destegi felan olması keyif verici :)
bu arada ben cihazımı rootlamadığım için blackmart alpha yı kullanamıyorum yoksa güzel bir uygulama arkadaşlarımın çoğu kullanıyor .)

Kadima

Rektör
Reaksiyon puanı
841
teşekkürler denedim gayet güzel bir program tr alt yazı destegi felan olması keyif verici :)
bu arada ben cihazımı rootlamadığım için blackmart alpha yı kullanamıyorum yoksa güzel bir uygulama arkadaşlarımın çoğu kullanıyor .)

dostum kıy artık şu S3 e de rootla :) dahada canavar yapabilirsin telefonu :D

SamsungGalaxyS3

Profesör
Reaksiyon puanı
0
dostum kıy artık şu S3 e de rootla :) dahada canavar yapabilirsin telefonu :D
ya işin özü ben cihazımı rootlamaktan korkmuyorum benim gözümde cihazı root etmek elindeki bilgisayara format atıp xp den win7 ye çıkartmak gibi
evet çok güzel birşey daha stabil daha sağlıklı çalışıyor cihazın tüm yetkilerine sahip olabiliyorsun ama nedense ben şu 4.1 jeli bonu bekliyorum eğer beklediğimin üstünde bir performansa sahip olmaz ise artık bu stock romdan kurtulup root costum roma geçebilirim :D

Kadima

Rektör
Reaksiyon puanı
841
ya işin özü ben cihazımı rootlamaktan korkmuyorum benim gözümde cihazı root etmek elindeki bilgisayara format atıp xp den win7 ye çıkartmak gibi
evet çok güzel birşey daha stabil daha sağlıklı çalışıyor cihazın tüm yetkilerine sahip olabiliyorsun ama nedense ben şu 4.1 jeli bonu bekliyorum eğer beklediğimin üstünde bir performansa sahip olmaz ise artık bu stock romdan kurtulup root costum roma geçebilirim :D

4.1 güzel ama sadece kendi launcher ını kullanırsan performans alabiliyorsun :)

Gold Eagle

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Videoyu bilemem ama müzik programı olarak Poweramp öneririm :)

mustang

Dekan
Reaksiyon puanı
34
[MENTION=48898]beyazayeb[/MENTION] şu linki banada gönderebilirmisin?:mrgreen:
Teşekkürler.:)

andromedya

Asistan
Reaksiyon puanı
0

Vaioca

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Şahsen şuanda popüler ve en iyisi olan MX Player. Desteklediği video formatlarından çok, Film izlerken bize verdiği kontrol sistemi güzel. Parmak hareketleri daha kolay bir kullanım sunuyor. Aşağı-Yukarı parmak hareketleriyle Filmin Sesini ve Ekran Parmaklığını , Sağ-Sol parmak hareketleriyle ise Filmi ileriye veya geriye sarabiliyoruz.