garmel.373
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 120
Telefonumdaki Play store yarı Türkçe yarı İngilizce oldu. Benzer sorun yaşayanlar var mı?
Evet konuyu buraya yazdıktan sonra bende biraz internette bakındım. Birkaç çözüm yazmışlar fakat bir sonraki güncellemede düzelir falan diye yorum yazmışlar. Biraz bekleyelim bakalım.Birçok kişide bu sorun var ben dahil ve düzeltemedim
Guncellemeyi bosuna bekleme cunku sorun sizlerin telefonunda eger sorun google playde olsaydi herkes ayni sorundan muzdarip olurduEvet konuyu buraya yazdıktan sonra bende biraz internette bakındım. Birkaç çözüm yazmışlar fakat bir sonraki güncellemede düzelir falan diye yorum yazmışlar. Biraz bekleyelim bakalım.![]()
Önerilerin için teşekkürler. Benim telefon s3 mini olduğundan "acaba cozuttumu" diye düşündüm. Sorun sırf bende değilmiş sıkıntı yok.google hesabinla cikis yapip bi tekrar girmeyi dene birde telefonun dilini degis sonra tekrar turkce yap. Soylediklerim tahmindir. Yaptiginda duzelir diye birsey yok
güvenli link için burası daha iyi..Başka bir forum sitesindeki bir arkadaşın paylaşmış olduğu
Google Play Store Orjinal sürümü ile hallettim.
Link
Download Google Play Store all [0] [PR] 135312875 apk