Google Pixel

Forum Yolcusu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Merhabalar, Google Pixel iddialı geliyor tavsiye eder misiniz? Türkiye'de satışa sunulacak mı?

Eğer satışa sunulmayacaksa Htc 10 almayı düşünüyorum yorumlarınızı bekliyorum :)

_FAUST_

Dekan
Reaksiyon puanı
1,612
10 al daha iyi.:)

BigFood

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Google ın şuana kadarki telefonlarının kullanılıp sevilmesindeki en önemli sebep fiyat performans cihazı olması ve saf android kullanmasıydı. Nexus 4 ümü 3 sene kullanan biri olarak söylüyorum ki telefonu kırmasaydım belki daha 1 2 sene kullanırdım, 3 sene sonra bile cihaz ilk günkü performansı ile çalışıyordu. Fakat pixelin fiyatını gördükten sonra fiyat performanslık bir durumu kalmadığını rahatlıkla söyleyebilirim, saf android için o kadar para verilir mi dersen bence verilmez. Sen bir android cihazın fiyatını ki googleın telefonu olduğunu düşününce, iphone ile aynı seviyede çıkartırsan bence o fiyata o telefon asla alınmaz, ama dediğim gibi bu benim şahsi fikrim, fiyat şuanlık görünüşte iphone 7 ile aynı seviyede fiyatlarla satışa sunulacak türkiyede eğer satılırsa. Android kullanıcılarının android kullanmalarındaki en büyük sebeplerden biri iphone kadar pahalı olmadan iphone ile aynı özellikleri sunması diye düşünüyorum. Aynı fiyatta olduğuna göre bence pixel almaktansa iphone 7 almak çok daha mantıklı olacak. İlla da android dersen s7 edge yi önerebilirim, htc10 da çok kaliteli bir cihaz ama bana ara yüzü çok çirkin geldiği için sevemedim o telefonu bir türlü.

Forum Yolcusu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Teşekkür ederim yorumlarınız için 10 alıyorum ben o zaman

Hyggelig

Asistan
Reaksiyon puanı
26
Merhabalar, Google Pixel iddialı geliyor tavsiye eder misiniz? Türkiye'de satışa sunulacak mı?

Eğer satışa sunulmayacaksa Htc 10 almayı düşünüyorum yorumlarınızı bekliyorum :)

pixel in tibi çok kötü yav.. tabi kişisel bir şey bu. arka kısmı bana göre iğrenç. performansı sağlam. bir kaç teknoloji sayfasında gördüğüm kadarıyla kamerası da çok çok iyi.. fakat fiyat öyle eski google telefonlarına benzemiyor. yanlış hatırlamıyorsam 649 dolar dı. burda da 2600-2700 civarı olur bence. Eğer şeklini beğendiyseniz gerisi güzel. Fakat şahsen ben almam. HTC 10 kasasını aşırı beğendim. metal kasa çook sağlam ve şık duruyor. telefon o kadar kalın da değil tümsek bir yapısı olduğundan kenarlar gayet ince ve güzel. tek sıkıntı htc nin de arayüzünü sevmiyorum ben. aşağı doğru kayan menü beni sinir ediyor. Kullanıcılara seçenek sunmamaları bana göre çok saçma. çok zor olmasa gerek yana doğru sırala seçeneği koymaları. ikisi de sağlam cihazlar. Eline al hoşuna gidende karar kıl bence.

SONG JOONG KI

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
3,025
Bekleme htc 10 al. Pixel gelmez.

Forum Yolcusu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Teşekkür ederim arkadaşlar pixel gelmeyecek sanırım ben htc 10 alayım sağ olun :)

orcnd

Dekan
Reaksiyon puanı
255
huawei nexuslarla zaten gözümden düşmüştü şimdi dip yaptı.
oneplus varken kimsenin bunu alacağını sanmıyorum. ayrıca çoğu firma zaten artık çok daha basit arayüzler sunuyor.
çoğu telefon saf android benzeri ve stabilken google versiyona pek ihtiyaç yok.

zaten google'a modüler telefon projesini kaldırdığı için uyuzum buda cilası oldu.

ne yazık ki apple piyasayı zorlamayınca google da tembelliğe alıştı.
satışlar düşünce akılları başlarına gelir

Forum Yolcusu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Arkadaşlar akşam gidip htc 10 satın alacağım satın almaya değer mi parasını hak ediyor mu acaba?

...Görkem...

Profesör
Reaksiyon puanı
779
Merhaba,

Pixel donanım olarak oldukça iyi bir ürün. Fakat ben kamera konusunda htc10'dan daha iyi olacağını beklentisi içinde değilim. Htc10 ön kamerada şuan en iyi ürün. Arka kamerada en iyiler içinde ilk sıralarda. Ayrıca htc10 en iyi ses performansını veren ürün. İlla ki müzek dinliyorsunuzdur, film izliyorsunuzdur, video izliyorsunuzdur. Yani htc 10 biraz daha baskın gözüküyor gibi ama pixel ülkemize gelecek ise inceleme ve kullanıcı deneyimlerini beklemenizde fayda var. Peşin hükümlü olmal iyi değil. Nasıl bi cihaz olacağını inceleyerek daha kesin konuşabiliriz.