Soru Google Pay Hesap Değiştirme

bobushevich

Öğrenci
Reaksiyon puanı
6
Benim cihazım da iki tane e posta açık bugün google pay üzerinden birşey satın alacaktım o yüzden bir e postama para yükledim ama o satın alacağım şeyi almaya çalışırken sürekli öbür e postaya atıyor ve onda para yok , para yüklediğim e postaya nasıl geçerim ?

Tommy Vercetti

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,648
Google play de sağ üst köşede profil resminiz var ya. Ona tıklayın açılan pencerede isminizin yanında bi ok var ona basın. Diğer hesabınız gözükecek. Onu seçip öyle deneyin.

bobushevich

Öğrenci
Reaksiyon puanı
6
Google play de sağ üst köşede profil resminiz var ya. Ona tıklayın açılan pencerede isminizin yanında bi ok var ona basın. Diğer hesabınız gözükecek. Onu seçip öyle deneyin.
içinde para olan hesap seçili zaten google play de o açık ama ne zaman satın almaya çalışsam öbür hesap çıkıyor

Tommy Vercetti

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,648
Öbür hesabı cihazdan kaldırmayı deneyin.

Cvnmrt

Dekan
Reaksiyon puanı
3,942
Satın alım yapacağınız hesabın bölgesi Türkiye mi seçili? Belki bu yüzden diğer hesaba atıyor olabilir.

bobushevich

Öğrenci
Reaksiyon puanı
6
Öbür hesabı cihazdan kaldırmayı deneyin.
Denedim ama bu sefer de oturum açmalısınız yazıyor sorunu buldum ama çözümü bulamadım google play de uygulamanın içinde para olmayan hesapla ilişkili olduğu yazıyor bu yüzden sürekli o geliyor ama bu ilişkili hesabın nasıl değiştireleceğini bulamadım