Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Adım 3: Masa üstünüz artık Google Now Launcher’ına dönüştükten sonra, ayarlardan telefonunuzun dilini İngilizce yapın.
Adım 4: Telefonunuz İngilizce olduktan sonra Apps (Uygulamalar) kısıma girin ve ekranı sağ tarafa kaydırarak ALL (Hepsi) sekmesinden Google Search‘e ve ardından Clear Data (veriyi temizle) butonuna tıklayarak sıfırlıyoruz.
Adım 5: Hom tuşuna basarak tekrar masa üstüne dönelim. Google Now Launcher tekrar kendini yapılandıracaktır. Masa üstündeki Google arama çubuğuna tıklayarak açılan arama alanına “open google now” yazın ve aratın.
Adım 6: Arama sonucu olarak ekrana gelen kısımda “Open App” yazan yere tıklayarak Google Now’ı aktif edin ve Next, Yes I’m in butonlarıyla kurulumu tamamlıyoruz.
Adım 7: Telefonunuzu tekrar Türkçe yapmak için yine ayarlar’dan dil seçeneklerinden dilinizi değiştirebilirsiniz.