Google nexus 7 mi ıPad 3 mü

xxTitanyPro25xx

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
İyi günler arkadaşlar size bişey danışcam

sizce ıPad 3 mi almalıyım yoksa google nexus 7 mi ? tabi genel olarak android cihaz tercih ederim ve 1 buçuk yıl kadardır da android kullanıcısıyım ama ıos un androide göre daha stabil çalışması işime geliyo :D . bide şu jailbreak olayı o iş zormu yani jailbreak yapmak android'de rooting yapmak kadar kolay mı ? ayrıca jailbreak işleminden sonra app store daki paralı uygulamaları internetten .ipa uzantısıyla indirebiliyor muyuz lütfen tercinizi paylaşırmısınız ...

maxmotives

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Eger boyutu gercekten sizin icin onemli degilse bence android tablet olan nexus 7 i alin. Google in urunu oldugu icin guncellemeleri ilk alan tablet olacaktir. Ancak iPad 3 hem ekran boyutu hem de kalitesiyle iyi bir tablettir. Android isletim sisteminin de isin icinde bulundugunu unutmayin.

Requ3m

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Bende bir buçuk yıl ios kullandım, jailbreak root dan daha basit. İnstallous diye bir program yüklüyorsunuz, onun üzerinden programları indirebiliyorsunuz.

Ama asla umutmayın ios kapalı ve. sıkıcı işletim sistemi. Şuan android kullanıyorum ve asla iosa geri dönmem.

freddie80

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bir yeni ipad kullanıcısı olarak kesinlikle yeni ipad i öneriyorum.

$ervante$

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Bendede yeni ipad var nexus 7 hiç kullanmadım ama ipad gerçekten çok iyi ya

NEFER

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Tabii ki iPad 3 Dünyada grafik işlemcisi en iyi olan tablet ve telefon

srdrvrl

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Tabii ki iPad 3 Dünyada grafik işlemcisi en iyi olan tablet ve telefon
İpad 3 bir telefon değildir, bilmenizi isterim.

Soruya gelince; biri 200 dolarlık diğeri 500 dolarlık iki cihazdan bahsediyoruz, bu yüzden karşılaştırirken hangi amaçlarla kullanacağınız önemli eğer iosun ayrıcalıklarını yaşarken aynı zaman da androidin özgürlüğünü de yaşamak isterseniz benim tavsiyem: İpod touch + Nexus 7 olur.

srdrvrl

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Tabiki 4G versiyonu alındımı takılabiliyor fakat bu onun telefon özelliğinin olduğunu göstermez, ipad ve ipad 2 de telefon özelliğini 3g modem üzerinden jailbreak ile kazandırılabiliyordu fakat 4g protokolleri ses iletişimini içermez bu yüzden yeni ipad telefon özelliği kazanamıyor olmalı tabi bunu en iyi geliştiriciler bilir. Yani temelde ipad hiçbir zaman telefon kategorisine sokulmamalı.

shakal

Profesör
Reaksiyon puanı
29
yani o koca ekrana sadece iconlar yerlestirmek nekadar mantikli android ise widgetlerle daha amacli ben android diyorum ne olursa olsun yani demek ki nexus ,hem daha ucuz, bir de initallous denilen sey aslen belli basli sitelere yükleniyor ,unutmayalim ki bir cogu kapandi :) öyle bir program android icinde vardi bir günde hepsi kapandi

NEFER

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Ya kafanız mı güzel tutturmuşunuz Android ben biliyorum iosda kaliteli oyun ve uygulamalar var Android'in geliştiricilere desteği yok bu nedir arkadaş bekle bekle 1 yıldır güzel oyun ve uygulama bekliyoruz.Düşük boyutlu yok bi uygulama

Requ3m

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Ya kafanız mı güzel tutturmuşunuz Android ben biliyorum iosda kaliteli oyun ve uygulamalar var Android'in geliştiricilere desteği yok bu nedir arkadaş bekle bekle 1 yıldır güzel oyun ve uygulama bekliyoruz.Düşük boyutlu yok bi uygulama

Bana sorarsan android uyguluma yönünden daha rahat. Tamam, ios basit oyunlar yönünden uygulama avantajı sağlıyor, ama torrent ve flash avantajı var androidin elinde. Ne için kullanılacağıda önemli. Bilgisayar kadar çok yönlü olsun istiyorsanız ios çok gereksiz bi işletim sistemi. Tamam JailBreak ile 1-2 şey elde edilebiliyor ama, ios 5 den sonra jailbreak sistemi acayip yavaşlatıyor. Facebook, twitter bunun gibi basit internet işleri için kullanılacaksa ios alsın alıcak olanlar, ama canın cıkıldığında hiç sorun yaşamadan film izlemek istiyorsan, torrent den takip ettiğin dizinin yeni bölümü gelir gelmez torrentden indirip izleyeceksen, yada ne biliyim overclock yapacaksan veya birbirinden değişik sistemler deneyip eğleniceksen android alıcaksın.

Geçiçi arkadaşlık gibi ios, sana içini açmaz, hep yüzeysel davranır. Ama android çok yakın arkadaş gibi, herşeyini paylaşır :)

iosun bir cümle ile özetini yapmışsın ;)

Bir cümle olduda, telefondan yazıyordum araya nokta koymuşum :D

thepolice2

Doçent
Reaksiyon puanı
1
iOS her zaman uygulama yönüyle Android i eziyor. iPad de çok kaliteli uygulamalar var. GarageBand mesela. iOS en çok kullanılan işletim sistemi olduğu için programcılar önce iOS üzerinde çalışıyor. O yüzden her zaman iPad tavsiye ederim.

freddie80

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Nexus 7 ile ipad 3 ün aynı kefeye konulacak cihazlar olduğunu düşünmüyorum, kişisel web sitemde de incelemesini yaptığım gibi Nexus 7 sadece internet ve android uygulamalarını kullanabileceğimiz maliyeti düşük bir cihaz, buna karşı yeni ipad yüksek çözünürlüklü ekranı, kaliteli kamerası büyük ekranı IOS gibi güvenilir bir işletim sistemi ile farklı bir cihaz.

muhammed46

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
android seven biri olarak tablette ipad uygulama zenginliği açısından daha zengin