Google Nexus 4'ün ilk düşürme testi yayınlandı

thruthreign

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
159
Google'ın geçen hafta piyasaya sürdüğü ve bir gün içerisinde neredeyse tüm stokları eriyen LG üretimi dördüncü nesil Nexus ile hazırlanmış ilk düşürme testi videosu yayınlandı.

İlk olarak cep hizasından, yaklaşık bir metre yükseklikten yere atılan Nexus 4 bu düşüşten ufak sıyrıklar alıyor.İkincisinde konuşma sırasında telefon yere düşüyor ve bu düşüş sonrası telefonun arka kapağında çatlaklar meydana geliyor.Kaynaktaki sitenin söylediğine göre ikinci düşüşte telefon 1.9 metreden yere düşüyor.Buna rağmen telefon hiçbir işlevsel kayba uğramıyor.

LG Nexus 4'ün düşüş videosu:

[video=youtube;nlgG33n71m0]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=nlgG33n71m0[/video]

Resimler

Yaklaşık bir metreden düşüş:

Nexus-4-droptest-fuchsphone-3.jpg

Nexus-4-droptest-fuchsphone-2.jpg

1.9 metreden düşüş:

Nexus-4-droptest-fuchsphone-19.jpg

Kaynak

dadaist

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Kim ne derse desin bu yılın telefonu Nexus 4. Ne Samsung ne de Iphone.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
aynen katiliyorum arkadasa o kisimlari zaten kilif takarak halledilbilir bana nexus 4 gelicek o yuzden turkiyede yok sanirim bi kac ay kapsiz :D sknti olucak ama dusurmemeye caliscam bende bir telefon var 2 yildir neredeyse 1 kere bile telefonla konusurken dusurmedim bilmiyorum bunun ekrani daha buyuk risk buyur diyemi bilmiyorum ama olur mu olur biri carpar umarim olmaz :D kilif takana kadar zaten donanimsal olarak rakibi yokmus multimedia telefonu degil bu kamerasina cok kotu diyorsunuz sanki hepimiz birer profesyonel fotografciyiz da cok lazim olucak :D dert etmeyin bunlari benim acindan hic gerek yok muzik kalitesi dusuk olsun kamerasi o yuzden sknti olmaz ama donanimsal olarak iphone 5 bile arkasinda biraktigi soylenebilir cok az farkla gecesede

technomind

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
74
Gerçekten çok sağlam bir cihaz, ancak arkadaşa ayakkabı almak lazım :( Yırtık ayakkabıları ile dünya bu video yu izleyecek :(

orcnd

Dekan
Reaksiyon puanı
255
galaxy note 2 ile nexus 4 arasında kaldım. türkiyeye gelse de elimize alıp inceleyebilsek.

221BSHERLOCK

Dekan
Reaksiyon puanı
23
Hem önü hem arkası gorilla glass 2 cam tipi kaplama ile kaplı.
Sağlam cihaz.

BtRc

Asistan
Reaksiyon puanı
0
cihaz güzel cihazda düşürmemek lazım arka tarafa kaymış görünüm bakımından çok şık yaw :):)

technomind

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
74
Düşürmemeye özen göstereceksin evet yoksa ALLAH muhafaza :( gayet şık telefon paket servis olabilir.

REDFOKS

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
201
Sağlam olabilir ama bu testlerin ne kadar doğu olduğunu telefonu elinizden düşürünce anlarsınız.