Google Nexus 4 'ü nasıl bilirsiniz?

tambjk

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16
Az önce xperia sp almaya çıkıp, samsung s3 e meyillenip, s4'ü teğet geçip Lg Google Nexus 4 alıp geldim.

Ey forum ahali , Nexus 4 ü nasıl bilrsiniz ?

Fiyat'ı donanımına göre çok güçlü geldi ve fiyat performans olarak çok iyi bir noktada gördüm.

azen63

Profesör
Reaksiyon puanı
24
sende bir alemsin ha :laugh:
Cihz güzel.. Hayırlı olsun :)

Kaya26

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
550
İyi bir seçim yapmışsınız.

pilger

Doçent
Reaksiyon puanı
11
Az önce xperia sp almaya çıkıp, samsung s3 e meyillenip, s4'ü teğet geçip Lg Google Nexus 4 alıp geldim.

Fiyat'ı donanımına göre çok güçlü geldi ve fiyat performans olarak çok iyi bir noktada gördüm.

Hocam hayırlı uğurlu olsun güle güle kullanın

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
Arayüzden sıkılmadiktan sonra güzel telefon. Ben olsam sp alirdim orasi ayri.
İyi günlerde kullanman dileğiyle...

tambjk

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16
herşeyi iyi bana göre kamerasida iyi ama kötü diyola
15 dk dır kullanıyorum, kamerası s3 s4 s4mini xperia sp ye göre zayıf geldi ama ortalamanın üzerinde yine :)

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Arayüzden sıkılmadiktan sonra güzel telefon. Ben olsam sp alirdim orasi ayri.
İyi günlerde kullanman dileğiyle...

sp'nin ekranına hiç ısınamadım :) 2 dk kullandım her yeri parmak izi. Ekran parmak izini çok belli ediyor. Ayrıca nexus 4 deki akıcılığı bulamadım sp de. Ve sp nin kullandığı android versiyonunu uzun süredir xperia arc s'imde custom rom ile kullandığımdan hiç yeni bir telefon kullanıyorum hissiyatı oluşmadı. Tşkrler ayrıca.

friendly

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
671
Hayırlı olsun [MENTION=142972]tambjk[/MENTION] güle güle eskit.
Bende GM Discovery alıcam kısa zaman içinde bakalım.

tambjk

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16
sende bir alemsin ha :laugh:
Cihz güzel.. Hayırlı olsun :)

Evladiyelik alalım dedik, google destekler dedik, güçlü dedik, 2gb ram dedik, umarım yüzümüzü kara çıkarmaz :)

Saolasın.

Hayırlı olsun @tambjk güle güle eskit.
Bende GM Discovery alıcam kısa zaman içinde bakalım.

Tşkr ederim.

Bir süre bekle, hemen alma, benden sonra birisi daha yenisini alınca kendikimden hemen soğuyorum :)

friendly

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
671
Tşkr ederim.

Bir süre bekle, hemen alma, benden sonra birisi daha yenisini alınca kendikimden hemen soğuyorum :)

Eylülde alıcam o zamana kadar senin cicim kullanım süren bitmiş olur heralde :D

Ayrıca senin cihaz benim alacağım cihazdan daha iyi

mjsamet

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Bugün başka bir konuya düşündüğün telefon modellerini yazdığında kendi kendime Nexus 4'ü bilerek mi es geçti acaba derken şimdi bunu gördüm :) Hayırlı olsun ben de bir kaç aylık Nexus 4 kullanıcısıyım. Sıkıntım yok, kamera harici (diğerleriyle kıyaslayınca) . Ve arada bir duruma göre fazla ısınma sorunu ama dert etmiyorum öyle.

tambjk

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16
Bugün başka bir konuya düşündüğün telefon modellerini yazdığında kendi kendime Nexus 4'ü bilerek mi es geçti acaba derken şimdi bunu gördüm :) Hayırlı olsun ben de bir kaç aylık Nexus 4 kullanıcısıyım. Sıkıntım yok, kamera harici (diğerleriyle kıyaslayınca) . Ve arada bir duruma göre fazla ısınma sorunu ama dert etmiyorum öyle.

Tşkr ederim :)

Nexus 4 ü açıkcası hiç incelememiştim, donanımına bile bakmamıştım. Teknosada incelerken ürünleri dikkatimi çekti , bakayım dedim, akıcı geldi, fiyatı da uygundu, ayarlardan boş ram miktarına bakınca, oha çektim, bu fiyata 2gb ram mi diye, sonra 4 çekirden 1.5 ghz de etkileyiciydi, derken aldım.

Kamera konusundaki yorumların neler, ışığı az alıyor gibi geldi bana, sen epey test etme imkanı bulmuşsundur, ne diyorsun?

Ayrıca 4.3 e güncelledim az önce, ne gibi farklılıklar var, sorun çıkartıyor mu?

bende vardı hiç beğenmedim s3'le değiştirdim

Beğenmediğin noktalar nelerdi?

mjsamet

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Tşkr ederim :)

Nexus 4 ü açıkcası hiç incelememiştim, donanımına bile bakmamıştım. Teknosada incelerken ürünleri dikkatimi çekti , bakayım dedim, akıcı geldi, fiyatı da uygundu, ayarlardan boş ram miktarına bakınca, oha çektim, bu fiyata 2gb ram mi diye, sonra 4 çekirden 1.5 ghz de etkileyiciydi, derken aldım.

Kamera konusundaki yorumların neler, ışığı az alıyor gibi geldi bana, sen epey test etme imkanı bulmuşsundur, ne diyorsun?

Ayrıca 4.3 e güncelledim az önce, ne gibi farklılıklar var, sorun çıkartıyor mu?

Valla kamerayı günlük kullanımlarım harici acaba şu ortamda nasıl gösterir vs. test etmedim ama dediğin gibi az ışıkta sıkıntılı. Başarılı değil, artık flaşın nesneyi ne kadar aydınlatırsa (tabi yakınsa, geniş alan ve uzaktaki nesneyi başarılı çekemiyor). Ama geceleri o kadar işim olmadığı için pek dert olmuyor bana. Gündüz performansı tatmin edici. Android 4.3'ü henüz test etmedim. Custom romlar kullanıyorum. Çünkü bu telefonun tadı custom romlarla çıkıyor. Telefonu ilk aldığımda saf androidi kullanayım dedim ama bir süre sonra sıktı, pek bir şeye müdahale edemediğimden. Forumdaki modlardan deneyenler vardı, hız farkı, akıcılık farkı var diyorlardı.

Telefonun tekrar hayırlı olsun, şunca zamanda edindiğim tecrübelerden yararlanmak istersen elimden geldiğince :)

tapmaz14

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
kamerası normal(bir s3 değil) sesi kötü sadece. diğer yanları çok iyi en güzel tercihi yapmışsın.Arayüzden sıkılırsan xda da bir çok rom var onları yüklersin
hayırlı olsun .allah çizilme kırılma çatlama yüzü göstermesin :)

tambjk

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16
Eylülde alıcam o zamana kadar senin cicim kullanım süren bitmiş olur heralde :D

Ayrıca senin cihaz benim alacağım cihazdan daha iyi

Senin cihazı şimdi inceledim, güzelmiş, keşke eşime galaxy win yerine gm discovery alsaydım :)

ahmeterkann

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

Öncelikle hayırlı uğurlu olsun, iyi günlerde kazasız belasız kullan.

Bende yaklaşık 3 ay önce aynı cihaza sahip oldum, ama benimki biraz değişik. Aldığım cihazda inanılmaz bir ısı problemi vardı, götürdüm Teknosaya yenisini verdiler, diğerindede ölü piksel sorunu çok belirgin bir şekilde vardı götürdüm 2. sefer yine değiştirdiler. Bu yüzden Teknosanın ürününe verdiği değeri ben daha başka yerde görmedim.

En son gelen cihaz, araştırmalarım sonucunda JB4.3 yüklü ve 306. seri yani en son gelen seri idi.
Cihazı incelemeye başladım acaba 306. serinin ne gibi bir farkı var derken hayatımda yaşayacağım en güzel duyguyu yaşadım :D
Telefon 32 GB versiyonuydu :D Sonradan da çıtımı çıkartmadım :D Ayrıca ısınma problemi Modern Combat 4'ü 1 saat oynadıktan sonra 40 dereceye ulaşması gibi inanılması güç bir seviyeye geldi :D
Hem ısınma sorunu azaldı, hemde telefon 32 GB idi.
Sende bir araştır derim.
Cihaz 306. seri ise Teknosaya efendime söyleyeyim yok ısınma problemim falan var diye götür, yenisini versinler :D
Belki yine 32 GB gelir :D

rb2344

Asistan
Reaksiyon puanı
0
samsung ile lg nexus arası kullanıcı yorumları nasıl? hangisi daha tercihe şayan?

tambjk

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16
Öncelikle hayırlı uğurlu olsun, iyi günlerde kazasız belasız kullan.

Bende yaklaşık 3 ay önce aynı cihaza sahip oldum, ama benimki biraz değişik. Aldığım cihazda inanılmaz bir ısı problemi vardı, götürdüm Teknosaya yenisini verdiler, diğerindede ölü piksel sorunu çok belirgin bir şekilde vardı götürdüm 2. sefer yine değiştirdiler. Bu yüzden Teknosanın ürününe verdiği değeri ben daha başka yerde görmedim.

En son gelen cihaz, araştırmalarım sonucunda JB4.3 yüklü ve 306. seri yani en son gelen seri idi.
Cihazı incelemeye başladım acaba 306. serinin ne gibi bir farkı var derken hayatımda yaşayacağım en güzel duyguyu yaşadım :D
Telefon 32 GB versiyonuydu :D Sonradan da çıtımı çıkartmadım :D Ayrıca ısınma problemi Modern Combat 4'ü 1 saat oynadıktan sonra 40 dereceye ulaşması gibi inanılması güç bir seviyeye geldi :D
Hem ısınma sorunu azaldı, hemde telefon 32 GB idi.
Sende bir araştır derim.
Cihaz 306. seri ise Teknosaya efendime söyleyeyim yok ısınma problemim falan var diye götür, yenisini versinler :D
Belki yine 32 GB gelir :D

Sen şanslıymışsın :)

Ben çok memnunun şimdilik o nedenle riske girmek istemiyorum, daha önce başıma çok geldi bozuk telefon.

Bendeki 16 gb lık model, zaten ben dolduramam 16gb'ı bile, o nedenle böyle idare edeceğiz.

Tşkr ederim, sende güle güle kullan.

samsung ile lg nexus arası kullanıcı yorumları nasıl? hangisi daha tercihe şayan?

Eşimde ve birçok arkadaşımda samsung var. Performans'ına birşey diyemem fakat kalite hissi vermediği için büyük bir şevk oluşmadı ve vazgeçtim.

Lg 'nin diğer modellerini bilmiyorum ama nexus modeli gerçekten çok kaliteli bir telefon hissi veriyor ele aldığımda. Iphone yada htc one dakine benzer bir tatmin duygusu yaratıyor.

Şuana kadar en çok etkilendiğim telefon diyebilirim.

mjsamet

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Bende 16 gb için dolduramam diyordum ama şuan 1gb boş alanım var ne zaman nasıl oldu bir fikrim yok. Boş alan oldukça doluyor :D