• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Google: İzmir “pornoda” birinci

Katılım
23 Kasım 2010
Mesajlar
6,781
Tepki puanı
23
Puanları
218
13/06 14:23 CET
img_606X341_googlesearch1306.jpg

Dünyanın en çok kullanılan arama motoru Google’da, “porno” kelimesinin en çok arandığı ülke Türkiye oldu.

Türkiye’de şehirler bazında ise İzmir ilk sırada yer alıyor. İzmir’i sırasıyla İstanbul ve Ankara takip ediyor.

Arama motoru Google’ın belirli bir zaman aralığında en fazla aranan başlıkları içeren “Google Trends” uygulamasından elde edilen verilere göre 2001’den 2012 Mart ayına kadar geçen sürede “porno” ifadesi en çok Türkiye’de arandı. Türkiye’yi Romanya ve Peru izledi.

Öte yandan, dünya genelinde dil bazında “porno” kelimesinin en çok arandığı dil ise Romence oldu. Romencenin ardından ise Türkçe geliyor.

Daha fazla: İnternet, Türkiye

Copyright © 2012 Euronews
 
ee bir numara olmusuz iste. yarin aciklama yaparlar. ey ahali memleketimiz sayemizde bir konuda daha ilklere imza atti bizi izlemeye devam edin diye :P bu arada peruda nasi tiklamislar okadar ya bi yanlislik var bu arada yanlisin var birader adana coktan sollamis izmiri :P
 
Bir ara sex kelimesi aranmasında da birinciydik ve facebook,youtube,twiter kelimeleri aranmasında da üst sıralardaymışız:)
 
iste ayrintilar ilk 4u de turk sehri :P 5 siraya da bir turk sehri . 1. Adana, Turkey 2. Izmir, Turkey 3. Istanbul, Turkey 4. Ankara, Turkey 5. Lima, Peru

2012_06_13_170104.png


Bir ara sex kelimesi aranmasında da birinciydik ve facebook,youtube,twiter kelimeleri aranmasında da üst sıralardaymışız:)
onda birinci pakistan olmus :P
 
iste ayrintilar ilk 4u de turk sehri :P 5 siraya da bir turk sehri . 1. Adana, Turkey 2. Izmir, Turkey 3. Istanbul, Turkey 4. Ankara, Turkey 5. Lima, Peru

2012_06_13_170104.png


onda birinci pakistan olmus :P
Yanlış kalmış aklımda o zaman:) ama Adana lı olarak utandım be birde Adanalıyık Allahın adamıyık derler:) :) :)
 
Sonra 3 çocuk nasıl yapıcaz biz demi :D daha yasaklaya dursunlar porno sitelerini :D
 
yalandır İZMİR'de porno diye arayacak kadar cahil kimse yok... internet filitresine kıllık için arama yapmışlardır...
 
Bu sonuçlar % 100 gerçek sonuçlar değildir. Proksi denen bişey var. Amerika'dan birisi porno diye arama yapsa bu İzmir'in hanesine eklenebiliyor. Çoğu hacker bir siteye saldıracağı vakit başka bir ülke üzerinden saldırır. Kimin nereden ne aradığı bilinebiliyorsa sanıyor musunuz ki orduların, bakanlıkların sitelerine saldıranlar kolay bulunamasın. Bulunamıyorlar işte. Porno olayına gelirsek. İsteyen istediğini arar. İnsanların özel hayatı. Kimse kimseyi kınayamaz, ayıplayamaz. İnternetle haşır neşir olan hiçbir insanın internet üzerinden cinsel içerik arayan insanı ayıplama hakkı yoktur. Bakın abartmıyor. Dünyada internete bağlanan insanların % 80 i 90 ı hayatlarında en az bir kere porno yazmıştır google a. Porno yazmadıysa da seks yazmıştır.
 
internet filitresi pasif olduğu halde sansür var onu protesto etmek için arama yapan olmamış mıdır? redxxx.com v.s.
 
ben hiç katkı sağlayamadım porno diye aranırmı beeee :D ne terimler var uf bi bilseniz :P :D
 
Yok Artık Hani İzmirin Kızları Güzeldi Demek Hepsi Namus Belasıymış :) :P
 
Eğer bu haber doğruysa bu çok büyük bir ayıptır.Bu araştırmada Türkleri birinci çıkaracaklar tabi bizi teknoloji cahili diye görüyorlar.Umarım doğru değildir google'a o kelime yazılır mı arkadaşım hiç mi bilginiz yok :D :D Kalite takılın az :D :D
 
Üst