Google hesabıma giriliyor

ScwharazzR

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Bu sabah sessiz sedasız instagramıma girilip tüm dm lere elon muskun x profilinin fotosu atılmış, hikayeye de post olarak da. Sanırım gmailde sorun var tüm doğrulamalar aktif ama anlamıyorum. Clash hesabıma da girildi. Microsofttan da tek kullanımlık kod girişi istenmiş. Ne yapabilirim her şeyim o gmaile bağlı

murat zorluu

Moderatör
Moderatör
Reaksiyon puanı
1,383
Demek ki kolay şifren var; Gmail’i kapatarak yenisini açman gerek en sağlam yolu budur

Lisans Bul

Doçent
Top Poster Of Month
Reaksiyon puanı
616
Birinci kural telefonu ve pc kullaniyorsaniz ikisinide formatlayin. ikincisi, sifre degistirmek tek basina yeterli mi? emin degilim. Youtube hesabi calinan kisiler neden hesabi cok zor aliyorlar? Googleda söyle bir acik varmis ama devam ediyor mu onu bilmiyorum. Google hesap cerezlerini alip tek kullanimlik degil sonsuz bir döngüye sokuyorlarmis ve o cerezlerle sifre olmadan hesabiniza basitce sürekli giriyorlarmis! Son durum nedir bilmiyorum. 99% sizin hesabiniza bu yöntemle giris yapildi. 2 adimli dogrulama vs aktifse zaten size bildirim gelirdi. Siz bildirim almadiysaniz sizin cerezlerle giris yapilmis! Google hesabinizin güvenlik ayarlar bölümünden gmail hesabiniza hangi ülkeden ve cihazdan girilmis bunlara bakabilirsiniz. Tüm cihazlardan cikis yap özelligi gmail hesabinda varmiydi onu hatirlamiyorum. Anlasilan, bu devirde sifre degistirmekte artik bir cözüm degil! En iyi güvenlik, kisinin kendisidir. Nerde, hangi sayfalarda nelere tikladiginiz cok önemli. Android bir telefonu hack yapmak zaten cok basit, sosyal medya veya internette her hangi bir fotografa tiklamaniz yeterli! Milyon dolarlik antivirüs sirketleri bu trojen vs ile yeterince basa cikamiyorken, vatandasin hergün yeni gelistirilen yöntemlerden kendini korumasi zaten cok zor. En iyi güvenlik ve antivirüs kisinin kendisi ve tecrübesidir! Gecmis olsun.

ss.PNG

ScwharazzR

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Birinci kural telefonu ve pc kullaniyorsaniz ikisinide formatlayin. ikincisi, sifre degistirmek tek basina yeterli mi? emin degilim. Youtube hesabi calinan kisiler neden hesabi cok zor aliyorlar? Googleda söyle bir acik varmis ama devam ediyor mu onu bilmiyorum. Google hesap cerezlerini alip tek kullanimlik degil sonsuz bir döngüye sokuyorlarmis ve o cerezlerle sifre olmadan hesabiniza basitce sürekli giriyorlarmis! Son durum nedir bilmiyorum. 99% sizin hesabiniza bu yöntemle giris yapildi. 2 adimli dogrulama vs aktifse zaten size bildirim gelirdi. Siz bildirim almadiysaniz sizin cerezlerle giris yapilmis! Google hesabinizin güvenlik ayarlar bölümünden gmail hesabiniza hangi ülkeden ve cihazdan girilmis bunlara bakabilirsiniz. Tüm cihazlardan cikis yap özelligi gmail hesabinda varmiydi onu hatirlamiyorum. Anlasilan, bu devirde sifre degistirmekte artik bir cözüm degil! En iyi güvenlik, kisinin kendisidir. Nerde, hangi sayfalarda nelere tikladiginiz cok önemli. Android bir telefonu hack yapmak zaten cok basit, sosyal medya veya internette her hangi bir fotografa tiklamaniz yeterli! Milyon dolarlik antivirüs sirketleri bu trojen vs ile yeterince basa cikamiyorken, vatandasin hergün yeni gelistirilen yöntemlerden kendini korumasi zaten cok zor. En iyi güvenlik ve antivirüs kisinin kendisi ve tecrübesidir! Gecmis olsun.

Ekli dosyayı görüntüle 202105
Hocam yazınız için teşekkürler, neden olabileceğini tahmin ediyorum 2 gün önce yanlışlıkla bir reklam indirim setupu açtım, ordan bi sıkıntı olmuş ki ertesi sabah microsofttan mail geldi "kod istemi oldu diye" sonra akşam o bilgisayardaki gmail hesabına bağlı olan bir oyuna giriş yapıldı onu hallettim ama bu sabah instagrama girildi işte şifre değişip dondurdup. Bu arada ne Instagramda hareketlerde farklı cihaz gözüküyor ne de gmail hareketlerinde, bahsettiğiniz yere baktım kendi cihazım dışında bir cihaz yok.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam yazınız için teşekkürler, neden olabileceğini tahmin ediyorum 2 gün önce yanlışlıkla bir reklam indirim setupu açtım, ordan bi sıkıntı olmuş ki ertesi sabah microsofttan mail geldi "kod istemi oldu diye" sonra akşam o bilgisayardaki gmail hesabına bağlı olan bir oyuna giriş yapıldı onu hallettim ama bu sabah instagrama girildi işte şifre değişip dondurdup. Bu arada ne Instagramda hareketlerde farklı cihaz gözüküyor ne de gmail hareketlerinde, bahsettiğiniz yere baktım kendi cihazım dışında bir cihaz yok.
Şimdi bilgisayarı sıfırlayacağım ancak telefonda bir şey yapmicam bazı önemli uygulamaların gmaili değiştirdim şuan. Şimdiki sorunum pc yi sıfırlicam ama masaüstüne gireyim mi yoksa biostan harici mi sıfırlayayım

Ekli dosyayı görüntüle 202105
Aktif misiniz

Dediğim gibi eski kapatıp yeni bir hesap açın derim en sağlam çözümü budur ben böyle yapardım
Öyle yapsam da google one falan aldım drive fln hep ekli onları nasıl taşıyacağım, uygulamalar kolay

Son düzenleme:

Lisans Bul

Doçent
Top Poster Of Month
Reaksiyon puanı
616
Merhaba, bilgisayari nasil isterseniz o sekilde formatlayin farketmez. Ancak, reklamdan dolayi acilan setup dosyasini telefonda actiysaniz, o telefonu kesinlikle formatlamaniz gerekir! Cünkü, o setup dosyasindan dolayi telefona erisim sagladilarsa, zaten yaptiginiz hersey kayit altinda kacariniz yok! Reklamdan kaynaklanan setup dosyasini bilgisayarda actiysaniz, o zaman sadece bilgisayara format atin. Ben garanti ve temiz isi severim. Kör kursunun nerden geldigine emin degilsiniz. Ben olsam ikisinede format atardim ve farkli ve yeni gmail kullanirdim!

franklingray

Asistan
Reaksiyon puanı
27
Hemen şifrelerini değiştir dostum.
İki aşamalı doğrulamayı da tüm hesaplarında aktif et . Gerekirse de ki bence yapmalısın Gmail’den oturumu tüm cihazlar için kapat.