Google haritalar güncel mi?

finisterre

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaslar gecen gun Google haritalarda Sariyer varisli yon tarifi aldim lakin 2012'de acilan Sariyer tuneli(Kilyos'a giden) haritada olmadigi icin biraz dolanmak zorunda kaldik. Simdi soru su; Google turkiye haritasi en son ne zaman guncellendi? guncellenmediyse Google Turkiye ofisi ne ise yarar? 2012 nere 2014 nere?

Not: Yandex'te guncellenmis. Tebrikler

Kalin saglicakla

L1thiuM

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bizim 2013'ün başlarında başladığımız inşaatın önündeki bekçi kulübesini aylarca orada kullanıp aylarcada dükkanın önünde tuttuktan sonra 2 gün önce satmış olmamıza rağmen o bekçi kulübesi halen haritada duruyor. :) İşin enteresan tarafı bizim dükkanın önündede duruyor. :) :) Varın siz düşünün güncelliğini. :)

EnverYigit

Profesör
Reaksiyon puanı
11
Google haritalar yüzünden az daha KPSS sınavına giremiyordum ben. Haritada gözükenle okulun bulunduğu yer arasında alaka yoktu.. Bir daha güvenir miyim google'a ne çektim ben bilirim. Telefon yok yanımda birşey yok :)

Alcyone

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Haritayı sonuna kadar yakınlaştırdığınızda Google 2014 vb. ibaresi yer alıyor. Belli olduğu üzere güncelleme tarihini belirtiyor. Türkiye için konuşmak gerekirse bazı yerlerin günceli 2012'de kalmış. Özellikle yerleşimin az olduğu yerler daha az güncelleniyor. Ne kadar sık güncellendiğini bilmiyorum ama hayal olacak biraz günü gününe güncellenmesini umalım diyeceğim.

pampilo

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ankara için google maps güncel değil. Ankara'da en güncel harita an itibarıyla yandex'de. Yni açılan Ankara Bulvarı ve Odtü yolu yok google maps de.

projeciçocuk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
selamlar,

google haritaları dün akşam Sakarya - İstanbul arasındaki araç ile yolculuğumda kullandım. Uygulama fena değil ancak Sakarya merkezdeki ara sokaklarda bile sıkıntı yaşadım ve alternatif kaynaklara yöneldim. Yandex'in deneyimini bildiğimden Yandex ve benzeri uygulamalara bakiyim dedim Tuhu adında bir uygulama buldum. Hem yandex altyapısını geliştirerek kullanıyor hem de Yandex'in aksine size mantıklı birkaç seçenek sunuyor siz de istediğinize yöneliyorsunuz. Tek uygulamada navigasyon, toplu taşıma yönlendirmeleri ve hatta yürüyüş rotasını hallediyor. Şiddetle tavsiye ederim : http://unbouncepages.com/tuhuapp/

muhteremky

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
merhaba google en çok dataya sahip bunu kabul ediyoruz lakin adres ve yönlendirmeler güncel değil bu konuda çok zorlandım ve bu konuda size tavsiyem güncel ve kolay kullanımıyla

trpirireis

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bende üniversite sınavına gireceğim zaman çektim okul nerde google gösterdiği yer nerde

CMYK

Profesör
Reaksiyon puanı
7
4 yıl güncellenmeyen bölgeler de var merkezi olup güncel olan yerler de var yandex bu konuda daha iyi panaromic harita çok başarılı çok güncel olmasa da google haritalar kadar eski değil.